Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τα «Καραβάκια» θα αρμενίζουν στο Θερμαϊκό έως τα τέλη Οκτωβρίου

Karavaki Konstantis

Συνεχίζονται καθημερινά, έως τα τέλη Οκτωβρίου, τα δρομολόγια με τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus», μεταφέροντας Θεσσαλονικείς και τουρίστες, στις κοντινές και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών. «Συνεχίζουμε να συνδέουμε τη Θεσσαλονίκη με την Περαία και τους Νέους Επιβάτες, δια θαλάσσης, και τον Οκτώβριο, με μειωμένα ωστόσο δρομολόγια» αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια

Ο «Κωνσταντής» έχοντας αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζει καθημερινά τις κοντινές και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, με 8 συνολικά δρομολόγια.

Αντίστοιχα, από τους Νέους Επιβάτες και την Περαία, ο «Κωνσταντής» μεταφέρει το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη, σε 50 λεπτά της ώρας.

Σ’ ότι αφορά τις ώρες αναχώρησης των δρομολογίων, έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Από Θεσσαλονίκη, στις 10.00, 12.30, 15.30, 18.00.
Από Νέους Επιβάτες και Περαία, στις 11.00, 13.30, 17.00, 19.30.

Το εισιτήριο κοστίζει 3,50 ευρώ το άτομο, ανά διαδρομή, και το μειωμένο 2,50 ευρώ/διαδρομή.

Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας.

Τα δρομολόγια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» ξεκίνησαν τον Ιούνιο, και θα συνεχίσουν να εκτελούνται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο Θερμαϊκό κόλπο.

Σ’ ότι αφορά τα χαρακτηριστικά των πλοίων, ο πλήρως ανακαινισμένος «Κωνσταντής» έχει μήκος 24 μέτρα, και χωρητικότητα 180 επιβάτες.

Διαθέτει εσωτερικό σαλόνι, αναπαυτικά καθίσματα, κλιματισμό, τηλεόραση, τουαλέτα. Για τα παιδιά, υπάρχει ειδική αίθουσα όπου προβάλλονται κινούμενα σχέδια ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος θηλασμού.

Λειτουργεί μπαρ σερβίροντας καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, αλκοόλ, κρύα και ζεστά σνακ. Επίσης, επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί) καθώς και τα ποδήλατα.

Πηγή: www.voria.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter