Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τα ψηφιακά των ευρωπαϊκών λιμένων στην… PORTOPIA

09000 ψηφιακή

Υπέρμαχοι και πολέμιοι ακονίζουν ήδη τα ξίφη τους ενόψει της τέλεσης της PORTOPIA. «Πεδίο μάχης» το BNP Paribas Fortis Auditorium Marais στις Βρυξέλλες όπου και θα διεξαχθούν οι τρείς βασικές ενότητες θεμάτων προς συζητήση.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια IT experts και port professionals συνεργάζονται για την ανάπτυξη «πλατφόρμας» που θα συμβάλει στο sustainability και competitiveness των ευρωπαϊκών λιμένων.

Η εναρκτήρια ενότητα για την «πλατφόρμα» αναμένεται να δώσει το τέμπο στις συζητήσεις που θα διεξαχθούν εντός και παραλλήλως προς την εκδήλωση με την δεύτερη ενότητα με θέμα «Inside the European Port Industry» να δίνει την αφορμή για συζητήσεις περί την απόδοση των λιμένων και τις προκλήσεις του «σήμερα».

Τέλος με την Τρίτη ενότητα «Beyond the European Port Industry»,να εστιάζει στα στατιστικά και τις αποδόσεις των λιμένων σε σχέση και σε σύγκριση σε παγκόσμια κλίμακα το όλο θέμα θα κλείσει με ανασκόπηση των στοιχείων του PORTOPIA project, που τρέχει από το 2013.

Μέχρι τώρα στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται οι : Stefano Bonaldo (North Adriatic Sea Port Authority), Prof. dr. Rosa Mari Darbra (Universitat Politècnica de Catalunya), Prof. dr. Michaël Dooms (Vrije Universiteit Brussel), dr. Jan Hoffman (UNCTAD), Prof. dr. Theo Notteboom (Shanghai Maritime University, Ghent University, University of Antwerp, Antwerp Maritime Academy), Maria Dolores Lloveras (Port Authority of Barcelona), Isabelle Ryckbost (ESPO), Pedro Santos (Glintt), Victor Shieh (Appropriate Communications), Linda Van Waveren (Port of Amsterdam), Aernoud Willeumier (Port of Rotterdam Authority).

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter