Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χρήστος Χριστιανός Ηλιάδης: Επιδιώκουμε τη συνεχή αναβάθμιση του λιμανιού της Καβάλας

iliadis 0000

Στις προσπάθειες που καταβάλει ο ΟΛΚ για την αναβάθμιση και αξιοποίηση των λιμενικών υποδομών της Καβάλας αναφέρεται στο χαιρετισμό του με αφορμή το Posidonia Sea Tourism Forum ο πρόεδρος του Οργανισμού Χρήστος Χριστιανός Ηλιάδης. Συγκεκριμένα ο κ. Ηλιάδης σημειώνει:

"Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της Καβάλας σε επίπεδο ιστορικής παράδοσης, θρησκευτικού ενδιαφέροντος, πολιτιστικού πλούτου και απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, σε συνάρτηση με τη γεωστρατηγική θέση του λιμένα Καβάλας "Απόστολος Παύλος", σηματοδοτούν τις προοπτικές που υπάρχουν για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας.

Επιδίωξή μας η συνεχής αναβάθμιση και αξιοποίηση των υφιστάμενων λιμενικών υποδομών και η δημιουργία νέων, ώστε να παρέχουμε λιμενικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστές τιμές. Συνδυάζοντας την επιχειρηματική πρωτοβουλία με την κοινωνική ευαισθησία και την οικονομική αποτελεσματικότητα, στοχεύουμε να αναβαθμίσουμε τον ρόλο του λιμένα καβάλας "Απόστολος Παύλος" και να επαναπροσδιορίσουμε τη θέση του, αναδεικνύοντάς τον σε σημαντικό προορισμό κρουαζιέρας".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter