Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση Μώραλη-Σταθάκη για Πειραιά και ΟΛΠ

Stathakis 1

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα μεταξύ του Υπουργού Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Σταθάκη και του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα κρίσιμα θέματα που αφορούν στις προοπτικές ανάπτυξης του Πειραιά. Ο κ. Μώραλης ενημέρωσε τον Υπουργό για την πορεία εξέλιξης των έργων που χρηματοδοτούνται από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013 και παρουσίασε τις προτεραιότητες του Δήμου και τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αξιοποίηση των εργαλείων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Παράλληλα ο Δήμαρχος παρουσίασε τις προτάσεις του για το αναπτυξιακό μοντέλο του Πειραιά ενόψει των διαδικασιών αξιοποίησης της ΟΛΠ ΑΕ, καθώς και μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν στην πόλη.
Ο Υπουργός επιβεβαίωσε τη βούληση του για υποστήριξη της αναπτυξιακή πολιτικής του Δήμου και εξέφρασε τη θετική διάθεσή του για την άμεση αντιμετώπιση των εκκρεμών τεχνικών ζητημάτων σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 17/4 με τον Γενικό Γραμματέα ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter