Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Α. Σαμαράς: Η επένδυση της Cosco απέδειξε τη δυναμική της και των αποκρατικοποιήσεων

samaras 543

Η επιτυχία της Cosco δείχνει τη δυναμική της επένδυσης και γενικά των αποκρατικοποιήσεων, δήλωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εγκαινιάζοντας τα έργα κατασκευής του Προβλήτα ΙΙΙ.

Είναι η μόνη επένδυση είπε, η οποία αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα και επέδειξε τη δυναμική της, κάτι που προδικάζει την επιτυχή συνέχεια

Ο Πρωθυπουργός εστίασε στις αποκρατικοποιήσεις, ενώ εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις περί κρατικοποιήσεων που έχει, λέγοντας ότι στη χώρα δημιουργούνται θέσεις εργασίας και ανάπτυξης μόνο με την προσέλκυση επενδύσεων.

Παράλληλα σημείωσε εκ νέου ότι η πολιτική που εξαγγέλλεται από το ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στην απασχόληση και καυτηρίασε στη συνέχεια την επιστροφή στον άκρατο κρατισμό. Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι μέσα από τις επενδύσεις δημιουργούνται θέσεις εργασίας και ανάπτυξης και ότι με αυτές υπάρχουν χρήματα για την γενικότερη ανάπτυξη.

Ο κ. Σαμαράς εστίασε στην πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών, υπενθυμίζοντας τις στάσεις της ΝΔ για ανάπτυξη της χώρας και βελτίωση της απασχόλησης και έκανε λόγο για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, λέγοντας ότι η Ν.Δ. μπορεί να έχει συμμαχίες με φιλοευρωπαϊκά κόμματα εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή την ώρα για την επένδυση της Cosco μιλάει ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα. Τόσο ο Κινέζος Πρέσβης όσο και επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Cosco τόνισαν ότι η επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά αποτελεί μια γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών σε οικονομικό επίπεδο ενώ νωρίτερα ο Πρέσβης είχε μεταφέρει το μήνυμα του Πρωθυπουργού της Κίνας ότι προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών.

ΟΜΥΛΕ : «Προεκλογική φιέστα Σαμαρά»
Για "φιέστα» προεκλογικού χαρακτήρα έκανε λόγο η ΟΜΥΛΕ σε ανακοίνωσή της στην οποία και υπενθυμίζει τη θέση της για την κατασκευή των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ . Ως γνωστόν η Ομοσπονδία εξ αρχής είχε εκφράσει την αντίθεσή της στην όλη διαδικασία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter