Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΜΥΛΕ: Δυναμικό παρόν στην απεργία της 27ης Νοεμβρίου

OMULE-poreia-1

Κάλεσμα συμμετοχής στην πανεργατική εξαγγελθείσα απεργία της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου, απευθύνει με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος, καλώντας όλους τους εργαζόμενους στα λιμάνια να δώσουν δυναμικό παρόν.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ελληνική κοινωνία, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι ζούμε έναν παρατεταμένο εφιάλτη.

Η συνεχής λιτότητα, η υπερφορολόγηση, η επί σειρά ετών ύφεση, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και η πελώρια ανεργία έχουν οδηγήσει τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και κυρίως έχουν στερήσει από τους πολίτες την ελπίδα για ανάκαμψη και προοπτική.

Ο Προϋπολογισμός του 2015 που κατατέθηκε στη Βουλή κινείται στην ίδια αδιέξοδη και βασανιστική πολιτική που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα Κυβέρνηση και Τρόϊκα συζητούν νέες περικοπές σε συντάξεις, απελευθέρωση απολύσεων και φίμωση των συνδικάτων.

Ως εργαζόμενοι στα Λιμάνια, εκτός από την γενικότερη πολιτική, βρισκόμαστε μπροστά στην επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα των Λιμανιών. Εδώ και ενάμιση χρόνο δίνουμε έναν αγώνα σε πολιτικό, κοινωνικό, νομικό και κινηματικό επίπεδο για να μην περάσουν τα σχέδια της Κυβέρνησης.

Η πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και δίνει την ευκαιρία να συνδέσουμε τον αγώνα των Λιμανιών με τον αγώνα όλων των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων για την ανατροπή αυτής της αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα Λιμάνια να δώσουν δυναμικό παρόν στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 27.11.2014 καθώς και στα αγωνιστικά συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ θα συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΘΗΝΑΣ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΩΡΑ 11 πμ».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter