Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε νέες κινητοποιήσεις η ΟΜΥΛΕ

omyle-kinitopoiisi-2014

Σε πανλιμενική απεργιακή κινητοποίηση, κατά της ιδιωτικοποίησης των λιμένων, θα πραγματοποιήσει η ΟΜΥΛΕ στις 6/11/2014, ενώ παράλληλα τη συγκεκριμένη μέρα η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12 μ. και πορεία στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, όπου θα ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ:

«Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ τον αγώνα κατά της πώλησης του μετοχικού κεφαλαίου των ΟΛΠ και ΟΛΘ και τον λεγόμενο Φιλικό Διακανονισμό μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ (COSCO).
Υπερασπίζονται τον Δημόσιο Χαρακτήρα των Λιμανιών με θεσπισμένες εργασιακές σχέσεις, μέσω ΣΣΕ και Κανονισμών Εργασίας. Διεκδικούν προσλήψεις τακτικού προσωπικού, σύμφωνα με τις ανάγκες των Οργανισμών Λιμένων.

Στα πλαίσια της κλιμάκωσης του ΑΓΩΝΑ την ΠΕΜΠΤΗ 6/11/2014 πραγματοποιούν πανλιμενική απεργιακή κινητοποίηση. Την ημέρα της απεργίας οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12 μ. και πορεία στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, όπου θα ζητήσουμε συνάντηση με τον Υπουργό.

Επίσης το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/11/2014 θα πραγματοποιηθεί στον ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10) εκδήλωση με θέμα : «Η νομική εκδοχή εν όψει της εκδίκασης της προσφυγής στο ΣτΕ και άλλες νομικές πτυχές».
Στην παραπάνω εκδήλωση θα συμμετέχουν, ως εισηγητές, καθηγητές Πανεπιστημίων και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ».

Ακόμα, η Η ΟΜ.Υ.Λ.Ε και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ διοργανώνουν το Σάββατο 8/11/2014 και ώρα 10:30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, εκδήλωση με θέμα "ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, «Η νομική εκδοχή εν όψει της εκδίκασης της προσφυγής στο ΣτΕ και άλλες νομικές πτυχές».


Εισηγήσεις στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν :

-Δημήτρης Αυγητίδης : Αναπληρωτής καθηγητής Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

-Γιώργος Γεραπετρίτης : Αναπληρωτής καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Γιώργος Κατρούγκαλος : Ευρωβουλευτής – Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

-Βασίλης Σαξώνης : Δικηγόρος Πειραιά.

-Γιώργος Σταματόγιαννης : Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter