Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κοινοποίησε στην ΕΕ την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου η ΟΜΥΛΕ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΥΛΕ - 1Στην DG CΟMP και στα αρμόδια όργανα της ΕΕ έχει προωθήσει ήδη η ΟΜΥΛΕ την απόφαση του Ζ' κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, βάσει της οποίας έχει φρενάρει ο Φιλικός Διακανονισμός μεταξύ ΟΛΠ -Cosco.

Η ΟΜΥΛΕ με ανακοίνωση της απορρίπτει τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών περί θέσης στο αρχείο των στοιχείων που αφορούσαν το φιλικό διακανονισμό, γνωστοποιώντας το περιεχόμενο επιστολής που υπογράφει ο Alain Alexis, η οποία αναφέρει ότι το ενημερωτικό υλικό της ΟΜΥΛΕ έχει προστεθεί στις πληροφορίες που είχαν σταλεί στις 14 Φεβρουαρίου του 2014.

 Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ

Κύκλοι των παραγωγικών τάξεων και των χρηστών των λιμενικών υποδομών σε γνώση των οποίων περιήλθε η επιστολή της ΟΜΥΛΕ, σημείωναν με νόημα ότι ουσιαστικά εφόσον τα στοιχεία που απεστάλησαν μπήκαν στον φάκελο που μνημονεύεται, η υπόθεση θεωρείται περαιωμένη, δεδομένο ότι η ΕΕ έχει κλείσει την υπόθεση συγκατανεύοντας να προχωρήσει η όλη διαδικασία.

Όπως και να έχει το ζήτημα πάντως η αυριανή μέρα αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς εκτιμάται ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο θα γνωμοδοτήσει επί των νέων δεδομένων, τα οποία προώθησε η πλευρά της Cosco μετά και την πρώτη απόφαση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter