Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην CO.I.FI. εισήλθε ο Όμιλος Grimaldi

grimaldi-098

Η εταιρεία - μέλος του Ομίλου Grimaldi, η Atlantica SpA di Navigazione, εισήλθε πρόσφατα στην CO.I.FI. srl., μια εταιρεία του Ομίλου Fremura, μέσω αύξησης κεφαλαίου. Η εταιρεία CO.I.FI. Srl εκτός των διαφόρων επενδύσεων της κατέχει το 33% του μετοχικού κεφαλαίου της Sintermar SpA., ενός τερματικού σταθμού στον λιμένα του Λιβόρνου.

Η επένδυση αυτή έγινε με στόχο την ενίσχυση των λιμενικών εγκαταστάσεων στο λιμάνι του Λιβόρνο. Χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, ο Όμιλος Grimaldi επενδύει περαιτέρω στο λιμάνι του Λιβόρνο, σε συμμαχία με την οικογένεια Fremura, η οποία έχει μακρά εμπειρία σε τερματικούς σταθμούς και σε δραστηριότητες ναυτικού πρακτορείου.

«Η συμμαχία μας με μια κορυφαία εταιρεία, όπως αυτή του Ομίλου Grimaldi, είναι τιμή για εμάς και επιβεβαιώνει τη συνεχή δέσμευση της οικογένειάς μας για την ανάπτυξη του λιμανιού του Λιβόρνο» , δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου Fremura, Marcello Fremura.

«Το λιμάνι του Λιβόρνο είναι στρατηγικός κόμβος για την ομάδα μας, τόσο για τις κυκλοφοριακές ροές μας από τα νέα οχήματα όσο και για το δίκτυο των θαλάσσιων αρτηριών που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια», δηλώνει ο Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi, μαζί με τον αδελφό του Gianluca.

«Μέσα από αυτή τη νέα επένδυση, που επιβεβαιώνεται τη βούλησή μας να ριζώσουμε στο λιμάνι του Λιβόρνο, έτσι ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο η ροή της κυκλοφορίας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας» καταλήγει ο Emanuele Grimaldi.

Ο Όμιλος Grimaldi βρίσκεται στο λιμάνι του Λιβόρνο από το 1968 και εκπροσωπείται από τον οργανισμό αποστολής LV Ghianda srl, της οποίας είναι ο κύριος μέτοχος.

Επί του παρόντος, ο Όμιλος Grimaldi εξυπηρετεί Λιβόρνο με ro / ro πλοία και τα παραδοσιακά οχηματαγωγά πλοία.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter