Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Περί παραγωγικότητας...

pireas-000

Περί παραγωγικότητας ο λόγος. Συγκλίνουσες είναι οι πληροφορίες το τελευταίο διάστημα, ότι λίαν προσεχώς θα αναζητηθούν από το λιμάνι του Πειραιά στοιχεία που προσδιορίζουν τη παραγωγικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα του συστήματος ελέγχου του κόστους, ενόψει και των διαδικασιών που αφορούν το διαγωνισμό που τρέχει για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού.

Κύκλοι των χρηστών σημείωναν ότι τα στοιχεία της παραγωγικότητας και των αμοιβών μπορούν να προσδιορίσουν προς τα πάνω την αξία του λιμανιού, κάτι που θεωρείται σύνηθες στις αποτιμήσεις της παραγωγικότητας που συμβαίνουν και για άλλα λιμάνια.

Υπερωρίες, βαρδιολόγια, επίκουροι αλλά και άλλα στοιχεία που συνθέτουν τις ανελαστικές δαπάνες λειτουργίας του λιμανιού θα είναι εξεταστέα.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες και με δεδομένο ότι στην πρόσφατη σχετικά Γ.Σ. είχαν παρουσιαστεί κάποια στοιχεία για την κερδοφορία του λιμανιού αν και το όλο θέμα ουσιαστικά είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω του διαγωνισμού που όπως προαναφέρθηκε είναι σε εξέλιξη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter