Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Β. Μιχαλολιάκος: Σχεδιασμοί για ποδηλατόδρομο στη Μιαούλη

krouaziera-OLP

Ένα ποδηλατόδρομο σχεδιάζει να αναπτύξει στα όρια ευθύνης του ΟΛΠ στην ακτή Μιαούλη ο Δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος ο οποίος σε εκπομπή του δημοτικού ραδιόφωνου της πόλης επανέφερε μεταξύ των άλλων και το θέμα της πρόσβασης των Πειραιωτών σε θαλάσσιο μέτωπο του λιμένα.

Ειδικότερα ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε τα ακόλουθα:
«Θα ήθελα να εξαγγείλω ένα έργο, το οποίο έχω θέσει υπόψη όλων των παραγόντων. Ένα από τα προβλήματα που απέκτησε ο Πειραιάς τις τελευταίες δεκαετίες είναι ο αποκλεισμός της πόλης από το λιμάνι.
Δεν είναι τα σύνορά μας πια η θάλασσα του λιμανιού, αλλά τα κάγκελα. Συζητώ λοιπόν με τεχνικούς, αλλά και με την πολιτική κεντρική εξουσία πώς μπορεί να γίνει ένας πεζόδρομος περιπατητικός, ενδεχομένως και ποδηλατόδρομος, στην Ακτή Μιαούλη προς την πλευρά του λιμένος. Δηλαδή, απέναντι από το Ρολόι, ο Πειραιώτης να κάνει τις βόλτες του και να έχει την αύρα της θάλασσας και του λιμανιού σε όλες του τις αισθήσεις. Να απολαμβάνει και τον καφέ του. Να γίνει το λιμάνι περιπατητικός πεζόδρομος. Θα ξαναβρούμε τη σχέση μας με το λιμάνι μας. Τα κάγκελα να μείνουν μόνο εκεί που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια των λιμενικών δραστηριοτήτων. Δεν είναι παντού απαραίτητα.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter