Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εορταστική περίοδος: «Τρέχει και δεν φτάνει... ο Αι Βασίλης»

139104 ashdod port israel

Στο maximum των δυνατοτήτων τους λειτουργούν αυτή την περίοδο UPS και DHL καθώς πρέπει να διακινηθούν σε εμπορευματοκιβώτια ένα πλήθος παραγγελιών που αντιπροσωπεύουν την κίνηση της εορταστικής περιόδου σε όλο τον κόσμο. Οι πιέσεις φαίνεται να έχουν ήδη «μεταφερθεί» στις ναυτιλιακές εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων αλλά και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες που βρίσκονται σε σύνδεση μαζί τους για την εξεύρεση «χώρων» στα πλοία για τα «εορταστικά φορτία».

Στις ΗΠΑ πάντως οι πρώτες ενδείξεις για καθυστερήσεις έχουν καταγραφεί με φορτία που αφορούν Amazon, Walmart, ASOS, Yoox και Zara.

Με ένα 5% καταγεγραμμένη αύξηση στα διακινούμενα φορτία αυτή την περίοδο σε σχέση με την αντίστοιχη του 2016 τα πράγματα όσον αφορά στους ρυθμούς που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι αλυσίδες των logistics είναι πυρετώδεις ενώ καταγράφονται και φοβίες για το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων σε λιμάνια που αφ ενός θα ανέτρεπε τα προγράμματα προσεγγίσεων και αφ ετέρου θα δημιουργούσε κινδύνους να φτάσουν τα εμπορεύματα με καθυστέρηση μετά τις γιορτές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter