Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χρονιά Drydocking το 2019

0Φινκαντιέρι

Χρονιά Drydocking αναμένεται να είναι το τρέχον έτος καθώς μεγάλες εταιρίες κρουαζιερόπλοιων έχουν δρομολογήσει εκτεταμένες ανακαινίσεις και όχι μόνο για υφιστάμενες μονάδες τους. Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας Carnival Corporation, Royal Caribbean Cruises και Norwegian Cruise Line Holdings εκτιμάται ότι θα καλύψουν 980 «drydock ημέρες» με την Carnival Corporation και τα εννέα cruise brands της να καλύπτουν 500 «drydock ημέρες» αλλά και την Royal Caribbean Cruises άλλες 360 «drydock ημέρες».

Να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη ανακαίνιση- ανακατασκευή στην ιστορία του Drydocking είναι προγραμματισμένη από την Carnival η οποία στο Κατίζ της Ισπανίας μέσα σε μία περίοδο 60 ημερών θα επενδύσει 200 εκατομμύρια δολάρια για την μετατροπή- μετάλλαξη του Carnival Triumph σε Sunrise.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων η αύξηση του αριθμού ημερών Drydocking αποδίδεται στην πρόθεση των εταιριών να εκσυγχρονίσουν τις υφιστάμενες μονάδες ενσωματώνοντας στοιχεία από την εμπειρία που αποκόμισαν από τις απαιτήσεις του κοινού αλλά και στη διάθεση να τις διατηρήσουν ανταγωνιστικές έναντι και των νεοεισερχόμενων νεότευκτων.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter