Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Γεγονός οι πρώτες απολύσεις και διαλύσεις πλοίων…

0dark clouds

Άσχημα τα νέα για τον τομέα της κρουαζιέρας που φαίνεται ότι έχει δεχθεί ισχυρότατο πλήγμα από την πανδημία. Η είδηση ότι η Carnival UK θα μειώσει το δυναμικό της κατά το ένα τρίτο προκαλεί αίσθηση όσον αφορά στις συνέπειες της πανδημίας στους απασχολούμενους στον τομέα της κρουαζιέρας. Το τελευταίο διάστημα , σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές εταιρίες του τομέα έχουν ζητήσει από υψηλόβαθμα στελέχη τους να περικόψουν τις αμοιβές τους ενώ φαίνεται να εξετάζουν και την μείωση του αριθμούς των απασχολούμενων στην λογική της περιστολής των ανελαστικών δαπανών. Να σημειωθεί ότι κάθε μήνα που τα έσοδα είναι μηδενικά οι εταιρίες «καίνε» αποθεματικά ενώ εκ των γεγονότων καθίσταται δυσδιάκριτο αν «μικρές» εταιρίες θα κατορθώσουν να επιβιώσουν. Ήδη οι μέχρι τώρα παρατάσεις που «έβλεπαν» επανεκκίνηση της κρουαζιέρας το δίμηνο Ιουλίου- Αυγούστου σταδιακά «προχωρούν» στις αρχές του προσεχούς έτους χωρίς ωστόσο να είναι ο ορίζοντας «καθαρός» αφού το ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας αναμένεται- εικάζεται από τους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς.
Την ίδια στιγμή ορατή είναι σύμφωνα με πληροφορίες να βάλουν ρότα για τα διαλυτήρια στην Αλιάγκα της Τουρκίας τρία κρουαζιερόπλοια της Pullmantur (Monarch, Sovereign και Horizon). Μέλη των πληρωμάτων ανέφεραν ότι έχουν απομακρυνθεί σημαντικά αντικείμενα αξίας από τα πλοία.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter