Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΕΝΠΕΝ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για την κρουαζιέρα και το Yachting

0forumΕΝΠΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Πέμπτη 08 Απριλίου 2021, στο «forum» της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων, το σεμινάριο για τις τελευταίες υγειονομικές εξελίξεις σχετικά με την Επανεκκίνηση της Κρουαζιέρας και του «Yachting» με εισηγητή τον κ. Μπρα Ιωάννη (CEO της FiveSenses Consulting & Development).
Μέλη και μη της Ένωσης, Ναυτικοί Πράκτορες από όλα τα νησιά της Ελλάδας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω του ιστότοπου δημόσιας συζήτησης που διατηρεί η ΕΝΠΕΝ στην εφαρμογή ΖΟΟΜ, μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ως προς το έγκαιρο και ασφαλές άνοιγμα της νέας τουριστικής περιόδου.
Το σεμινάριο είχε ως σκοπό την εγκυρότερη ενημέρωση με τα τελευταία πρωτόκολλα που ισχύουν και θα πρέπει να εφαρμόζονται στους Ελληνικούς Λιμένες της νησιωτικής Ελλάδας.
Η ΕΝΠΕΝ ευχαριστεί πολύ τους κυρίους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και το έντονο ενδιαφέρον τους, ενώ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον κ. Μπρα Ιωάννη για την συμβολή του, που είχε ως αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει, με τρόπο κατατοπιστικό να την ενημερώσει για τα τελευταία υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter