Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Phoenix World City παρουσίασε ο Knud E. HANSEN

0φινιξ

Ο Knud E. HANSEN ανακοίνωσε την τελευταία του σχεδίαση, Phoenix World Village, το μικρότερο αδελφή-σκάφος του Phoenix World City. Ο σχεδιασμός έχει φέρει σε επαφή κορυφαίους εμπειρογνώμονες για τη διαχείριση της πρόληψης/ελέγχου των ασθενειών, των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και πρωτοκόλλων, σε συνδυασμό με συστήματα HVAC υψηλής απόδοσης και σχετική τεχνολογία απολύμανσης αερομεταφερόμενων και επιφανειακών μολύνσεων για ένα πλοίο που είναι ασφαλές, καθαρό και αποτελεσματικό. Το κρουαζιερόπλοιο που ανήκει στην κατηγορία Expedition 150 μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 400 επιβάτες και έχει εμβέλεια περίπου 6.500 ναυτικών μιλίων.
Ο σχεδιασμός απευθύνεται στην αγορά περιπέτειας-κρουαζιέρας και θα προσελκύσει τους επιβάτες που προτιμούν μια πιο οικεία εμπειρία κρουαζιέρας, ενώ επισκέπτονται προορισμούς που είναι απρόσιτες από άλλα πλοία. Ο σχεδιασμός απευθύνεται επίσης στο αναπτυσσόμενο τμήμα οικολογικού τουρισμού που έχει ως στόχο να ταξιδέψει στον κόσμο, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το αποτύπωμα άνθρακα και την τοπική ρύπανση σε προστατευόμενες περιοχές. Ο συνδυασμός του ντίζελ χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο και μια μεγάλη μπαταρία φροντίζει για αυτό.
Το Phoenix World Village διαθέτει αντισυμβατική διάταξη με ξεχωριστά μπροστινά και πρυμναία καταλύματα σε κάθε πλευρά ενός ανοιχτού καταστρώματος με δημόσιους χώρους, πολλά μικρά εστιατόρια με υπαίθρια καθίσματα, καθώς και πισίνα και χώρο για τζόκινγκ. Οι επιπλέον κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν εστιατόρια, σαλόνια, μπαρ, καφέ, βιβλιοθήκη, αίθουσα καρτών, αίθουσα παιχνιδιών, σπα και γυμναστήριο, χώρο ηλιοθεραπείας, καθώς και σαλόνι παρατήρησης ενός τέτοιου είδους με θέα στο μηχανοστάσιο. Το σκάφος διαθέτει επίσης ένα μεγάλο γκαράζ για τη στοιβασία zodiacs και άλλο εξοπλισμό αποστολών που μπορεί εύκολα να ξεκινήσουν από την πρύμνη

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter