Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παρατείνει μέχρι τον Αύγουστο την παύση πλοών η Msc Cruises

0MSC

Η Msc Cruises ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει περαιτέρω την προσωρινή παύση των δραστηριοτήτων του στόλου της μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020.

Η εταιρία ανακοίνωσε το πρόγραμμα της περιόδου Μαρτίου-Νοεμβρίου για το 2021 το οποίο θα περιλαμβάνει δύο υπό κατασκευή νέα πλοία και μια σειρά από νέα ή εμπλουτισμένα δρομολόγια και homeports. Ο CEO της Msc Cruises, Gianni Onorato έκανε λόγο για μία «δύσκολη απόφαση» σημειώνοντας μεταξύ των άλλων ότι σημαντικό να «κοιτάξουμε μπροστά» γνωρίζοντας ότι οι πελάτες της εταιρίας ονειρεύονται τα ταξίδια και θέλουν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους για το επόμενο έτος. Για το λόγο αυτό, έχουμε πλέον επιβεβαιώσει και το πρόγραμμά μας του Μαρτίου – Νοεμβρίου για το 2021 ανέφερε.
"Βραχυπρόθεσμα", πρόσθεσε ο Onorato, "τα πλοία μας θα επιστρέψουν στην υπηρεσία μόνο όταν ο χρόνος είναι σωστός, σε φάσεις και ανά περιοχή, και μετά από καθοδήγηση από τις αρμόδιες εθνικές και διεθνείς αρχές υγείας και άλλες ρυθμιστικές αρχές και την υποστήριξη ενός νέου πρωτοκόλλου λειτουργίας που θα επικεντρώνεται ειδικά στην υγεία και την ασφάλεια, το οποίο θα ανακοινώσουμε σύντομα. Με αυτόν τον τρόπο, σταδιακά, όλα τα πλοία μας θα επιστρέψουν στη θάλασσα από τότε μέχρι την έναρξη της θερινής σεζόν του 2021».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter