Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ανέστειλε τις κρουαζιέρες και η Celestyal Cruises

0CELESTYAL

Προσωρινή αναστολή των προγραμμάτων κρουαζιέρας, έως την 1η Μαϊου λόγω των αυξημένων μέτρων που έχουν ληφθεί σε λιμάνια και αεροδρόμια για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises.
«Όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), κάθε επαγγελματικός κλάδος και κάθε άτομο ξεχωριστά πρέπει να συμμετέχει στην καταπολέμηση του ιού COVID-19 και η Celestyal Cruises ακολουθώντας αυτή τη συμβουλή και τις συστάσεις των επαγγελματιών του χώρου της υγείας και των ρυθμιστικών αρχών σε όλο τον κόσμο, ενεργεί αναλόγως, ώστε να μειώσει τον κίνδυνο καραντίνας ή ιατρικής απομόνωσης των επιβατών και του πληρώματος της.» επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Επιπρόσθετα η Celestyal Cruises ανακοινώνει ότι όσοι επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αξίας της αρχικής κράτησης, είτε επιστροφή του συνολικού ποσού που είχαν καταβάλει.
«Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να εξαργυρώσουν για μια μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, σε οποιοδήποτε από τα δρομολόγιά μας. Για πρόσθετη ευελιξία, οποιοσδήποτε έχει επιλέξει να πάρει μελλοντική κρουαζιέρα αλλά δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσει την εξαργύρωση μέσα στο διάστημα που έχει οριστεί, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στην Celestyal Cruises, μετά τη λήξη ισχύος της», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter