Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

COVID-19- Princess Cruises: Εθελοντικά ρίχνει άγκυρα για δυο μήνες ο στόλος της

0Royal Princess

Σε δίμηνη αργία θέτει το στόλο των 18 κρουαζιερόπλοιων της εθελοντικά η Princess Cruises σε μία προσπάθεια προληπτικής απάντησης στις απρόβλεπτες συνθήκες που εξελίσσονται από την παγκόσμια εξάπλωση της COVID-19. Η «αργία» θα επηρεάσει κρουαζιέρες που αναχωρούν από 12 Μαρτίου έως 10 Μαΐου ενώ τα τρέχοντα ταξίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη και επεκτείνονται πέρα από τις 17 Μαρτίου θα τερματιστούν στην πιο βολική τοποθεσία για τους επισκέπτες, λαμβάνοντας υπόψη τις επιχειρησιακές απαιτήσεις.
Για εκείνους τους πελάτες της που επηρεάζονται από αυτή την επιχειρηματική απόφαση, η Princess Cruises ανακοίνωσε ότι προσφέρει την ευκαιρία να μεταφέρουν το 100% των χρημάτων που καταβάλλονται για την ακυρωμένη κρουαζιέρα τους σε μια μελλοντική κρουαζιέρα της επιλογής τους. Για να προσθέσει δε ένα κίνητρο «μπόνους» για τους πελάτες της να αποδεχθούν αυτή την προσφορά, η εταιρεία θα προσθέσει ένα επιπλέον γενναιόδωρο μελλοντικό πιστωτικό όφελος που μπορεί να εφαρμοστεί στο ναύλο κρουαζιέρας ή στα επί του σκάφους έξοδα. Ωστόσο αν η προσφορά δεν λειτουργήσει η εταιρία θα παράσχει στους πελάτες της την ευκαιρία να συμπληρώσουν μια ειδική ηλεκτρονική φόρμα στο Princess.com για να ζητήσουν την επιστροφή των χρημάτων τους.
Υπενθυμίζεται ότι η ιταλική εταιρεία Costa Crosiere προ ημερών ανακοίνωσε ότι αναστέλλει όλες τις κρουαζιέρες που ήταν προγραμματισμένες για τη Μεσόγειο μέχρι την 3η Απριλίου λόγω της επιδημίας του νέου κοροναϊού, ένα μέτρο που θα επηρεάσει χιλιάδες επιβάτες της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter