Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παραγγελία για δύο νέα κρουαζιερόπλοια έδωσε η MSC Cruises

0MSC

MSC Cruises και τα ναυπηγεία Chantiers de l’Atlantique υπέγραψαν χθες συμφωνία για την κατασκευή του τρίτου και τέταρτου κατά σειρά κρουαζιερόπλοιων (MSC World Class) που θα κινούνται με LNG ενώ ανακοίνωσαν και δύο πρωτότυπα projects. Το πρώτο MOU που υπεγράφη μεταξύ των δύο μερών αφορά στην από κοινού ανάπτυξη περιβαλλοντικού χαρακτήρα τεχνολογιών προσαρμοσμένων στους στόχους του ΙΜΟ για το 2030 και 2050 ενώ το δεύτερο MOU αφορά στη συνεργασία για την ανάπτυξη μίας νέας κλάσης κρουαζιερόπλοιων που θα αξιοποιούν  για την πρόωσή τους την αιολική ενέργεια αλλά και άλλες φιλικές προς το περιβάλλον πηγές ενέργειας .

Αξιοποιεί τον Πειραιά η MSC Cruises

Στο μεταξύ αύριο η MSC Cruises στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης με τίτλο “Πειραιάς, νέο λιμάνι επιβίβασης” ο κ. Angelo Capurro, Global Executive Director, MSC Cruises, θα παρουσιάσει το νέο, καινοτόμο δρομολόγιο της εταιρείας το οποίο θα αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά από το καλοκαίρι του 2021. Ως γνωστόν τον Πειραιά ως κύριο λιμάνι επιβίβασης και αποβίβασης, «home port», για όλη τη σεζόν το 2021 θα χρησιμοποιήσει η MSC Cruises. Η εταιρία θα δρομολογήσει το MSC Lirica από τον Πειραιά για τα λιμάνια της Μυκόνου, Χάιφας, Λεμεσού, Ρόδου και Κουσάντασι με επιστροφή στον Πειραιά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter