Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προσφορές ενόψει Black Friday & Cyber Monday ανακοίνωσε η Celestyal Cruises

0Photo Celestyal Crystal

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τις διεθνείς ημέρες Black Friday & Cyber Monday προτείνει τις κρουαζιέρες της ως μία επιλογή δώρου για τις γιορτές, ανακοινώνοντας ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, ώστε ακόμη περισσότεροι επιβάτες να απολαύσουν την εμπειρία ταξιδιού που προσφέρει η εταιρεία – συμπεριλαμβανομένων και των νέων διευρυμένων δρομολογίων που παρουσίασε πρόσφατα.
Οι all-inclusive κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων ξεκινούν από € 619 (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) το άτομο. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για νέες κρατήσεις από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2019, και αφορά στις κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν το 2020 και 2021. Η Celestyal Cruises καθιστά την «απόδραση» ακόμη πιο προσιτή για όλη την οικογένεια, προσφέροντας την δυνατότητα έκπτωσης έως € 230 επί της τιμής της καμπίνας για το πρώτο και δεύτερο άτομο και έκπτωση μέχρι € 120 για το τρίτο και τέταρτο άτομο, ενώ για όσους απολαμβάνουν να ταξιδεύουν μόνοι τους, η εταιρεία παρέχει έκπτωση 15%, σε επιλεγμένες κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων της περιόδου 2020/2021.
Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας μεγάλης ποικιλίας δρομολογίων, συμπεριλαμβανομένης και της νέας κρουαζιέρας στην Αδριατική, που σηματοδοτεί την έναρξη της πλεύσης της εταιρείας στην περιοχή, για πρώτη φορά το 2020.
Για το 2020, η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με αφετηρία τον Πειραιά και επισκέψεις στο Κουσάντασι της Τουρκίας, τη Ρόδο, την Κρήτη και τη Μήλο, καθώς και με διανυκτερεύσεις στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ξεκινά από € 804 ανά επιβάτη. Επίσης, στην τιμή των € 619 ανά επιβάτη διατίθεται η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Εκλεκτικό Αιγαίο» που ξεκινά το 2020, με αφετηρία τον Πειραιά διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη και επισκέψεις στο Τσανάκαλε της Τουρκίας, το Βόλο, την Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.
Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» με προσεγγίσεις σε Αλεξάνδρεια και Πορτ Σαιντ στην Αίγυπτο, Άστοντ στο Ισραήλ, Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος) στην Τουρκία, Λεμεσό στην Κύπρο, και τη Ρόδο ξεκινά από € 619 ανά επιβάτη για τα δρομολόγια που αφορούν το 2020.
Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» θα πλέει από τις 4 Απριλίου έως τις 9 Μαΐου και από τις 10 έως τις 24 Οκτωβρίου το 2020, ενώ για το 2021 από τις 13 έως τις 27 Μαρτίου και από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου. Οι κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα ταξιδεύουν από τις 16 Μαΐου έως τις 3 Οκτωβρίου το 2020 και από τις 3 Απριλίου έως τις 9 Οκτωβρίου το 2021. Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» θα πραγματοποιείται από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 28 Μαρτίου και από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 26 Δεκεμβρίου το 2020 και από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου και από τις 13 έως τις 25 Δεκεμβρίου το 2021.
Το 2020 και το 2021, η Celestyal Cruises θα ξεκινήσει τις ξεχωριστές κρουαζιέρες 14 διανυκτερεύσεων (στις 28 Μαρτίου 2020 και στις 6 Μαρτίου 2021) με προσεγγίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Ισραήλ και Τουρκία, που θα συμπεριλαμβάνουν και 6 εκδρομές.
Όλες οι κρουαζιέρες της Celestyal Cruises περιλαμβάνουν σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα. H εταιρεία με έμφαση στον προορισμό, προσφέροντας μνημειώδη δρομολόγια επισκέπτεται περισσότερα λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία κρουαζιέρας, πολλά από τα οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν μεγαλύτερου μεγέθους πλοία. Δίνοντας έμφαση στην αυθεντική εμπειρία των προορισμών στα λιμάνια που προσεγγίζει, οι επισκέπτες μπορούν να αισθάνονται και να δοκιμάζουν το καλύτερο από κάθε προορισμό. Η «ραχοκοκαλιά» αυτών των αυθεντικών εμπειριών είναι η απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία, η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η σημασία στη λεπτομέρεια και η μοναδική ατμόσφαιρα, στα δύο μεσαίου μεγέθους πλοία της Celestyal Cruises.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter