Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιερόπλοιο της Celestyal έκανε «ποδαρικό» στο Νεώριο Σύρου

0Celestyal2 696x522

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μπήκε για επισκευές στο Νεώριο Σύρου, μετά την επαναλειτουργία των ναυπηγείων τον Απρίλιο του 2018. Πρόκειται για το Celestyal Olympia της Celestyal Cruises, το οποίο αυτή τη στιγμή επισκευάζεται στη μεγάλη πλωτή ανακαινισμένη δεξαμενή «Βιολάντω» .


Το Celestyal Olympia θα βρίσκεται στη Σύρο μέχρι τις 5 Μαρτίου και θα επιστρέψει στον Πειραιά για να ξεκινήσει το πρόγραμμά του στις 15 Μαρτίου.
Να σημειωθεί πως τα ναυπηγεία Σύρου μετά την επαναλειτουργία τους από την Onex Shipyards τον Απρίλιο του 2018 έχουν ήδη φιλοξενήσει 52 πλοία, μεταξύ των οποίων το «Meritius» (Bulk Carrier).
Στο μεταξύ, με ενδιαφέρον εξακολουθεί να παρακολουθεί η διοίκηση της Onex της εξέλιξη του διαγωνισμού πώλησης των ναυπηγείων Ελευσίνας, παρ’ ότι αποφάσισε να απέχει από το διαγωνισμό καθώς είχε σοβαρές επιφυλάξεις για τον τρόπο επιλογής του προτιμητέου επενδυτή από την KPMG. Κύκλοι προσκείμενοι στην εταιρεία επισημαίνουν πως εξακολουθούν να παρακολουθούν την υπόθεση, σημειώνοντας πως εφ’ όσον αλλάξουν τα πράγματα θα επανεξετάσουν τη στάση τους.
Η Οnex επιθυμούσε η επιλογή του επενδυτή για τα ναυπηγεία Ελευσίνας να γίνει μέσα από διυπουργική Επιτροπή, -όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του Νεωρίου-, την οποία θεωρεί πως είναι η μόνη που διασφαλίζει τον υγιή ανταγωνισμό.
Πηγή: mononews.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter