Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Κάτι αλλάζει στην… Ανατολική Μεσόγειο

0horizon completo

Το ενδιαφέρον αναλυτών του τομέα της κρουαζιέρας έχει προκαλέσει η κίνηση της Pullmantur Cruceros να επαναφέρει στις κρουαζιέρες της προσεγγίσεις στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η εταιρία από την 1 η Σεπτεμβρίου και με αφετήριο λιμένα τον Πειραιά με το πλοίο Horizon θα πραγματοποιεί προσεγγίσεις σε Haifa και Ashdod με ενδιάμεσες προσεγγίσεις σε Κύπρο και Πάτμο. Οι προσεγγίσεις στα δύο Ισραηλινά λιμάνια δίνουν την ευκαιρία στους επιβάτες να επισκεφτούν την Ιερουσαλήμ, Ναζαρέτ και Γαλιλαία αλλά και τη νεκρά θάλασσα.
Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις για την επαναφορά της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο καλά κρατούν με την Τουρκία να έχει ξεκινήσει υπερπροσπάθεια επαναφοράς της Κωνσταντινούπολης ενώ η ανακοίνωση της Pullmantur για τις κρουαζιέρες στο Ισραήλ δίνει ένα νέο τόνο στην γενικότερη προσπάθεια εταιριών που πλοία τους κάνουν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο να επαναφέρουν σε πρώτη φάση το «τρίγωνο» προσεγγίσεων σε Ελληνικά νησιά, Αίγυπτο και Ισραήλ με απώτερο στόχο και την ένταξη της Κωνσταντινούπολης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter