Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Celebrity Cruises και το Canyon Ranch δίνουν νέα διάσταση στην σωματική ευεξία

0celebrrity

Η Celebrity Cruises και το Canyon Ranch επανακαθόρισαν την σημασία του fitness στη θάλασσα, εμπνεόμενοι από τις τελευταίες καινοτομίες και τις τάσεις στη σωματική ευεξία. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει 20 νέα μαθήματα fitness και μοναδικά σεμινάρια για τους επιβάτες.
Υπάρχουν έξι διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων βασισμένες σε διαφορετικές ανάγκες: Sweat, Conditioning, Longevity, Mindfulness, Nutrition kai Acupuncture.
“Στη Celebrity Cruises πάντα ψάχνουμε τρόπους να ανεβάσουμε τον πήχη όλο και ψηλότερα. Μαζί με την ομάδα του Canyon Ranch, βρήκαμε την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε την εμπειρία των επιβατών μας ανανεώνοντας τα προγράμματά μας και προσθέτοντας νέα μαθήματα με έμπνευση από τις τελευταίες εξελίξεις στο fitness” δήλωσε ο Brian Abel, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Hotel Operations της Celebrity Cruises. “Με αυτό το νέο πρόγραμμα, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εν πλω εμπειρία ευεξίας με ασύγκριτες παροχές, έμπειρους και εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες και ένα γεμάτο πρόγραμμα αναζωογόνησης στα πλοία μας.”
“Η ευεξία είναι τρόπος ζωής και το ανανεωμένο αυτό πρόγραμμα ενθαρρύνει τους επιβάτες μας να αναπτύξουν τις γυμναστικές τους ικανότητες σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας ” είπε η Sandra Foyil, αντιπρόεδρος του Canyon Ranch At Sea. “Λάτρεις του fitness αλλά και αρχάριοι θα ανακαλύψουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να προκαλέσουν τους εαυτούς τους και να αναβαθμίσουν το ευ ζην για βέλτιστη υγεία και φυσική κατάσταση”
Ανάμεσα στα καινούρια τμήματα και τα σεμινάρια περιλαμβάνονται τα εξής:
• SWEAT: TABATA IMPACT Less is more: αυτό είναι το μότο μαζί με γρήγορη και έντονη εναλλασσόμενη γυμναστική από την Ιαπωνία. Η Tabata παρέχει τις καλύτερες ασκήσεις για την καρδιά και τεχνικές που προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση εκγύμνασης
• CONDITIONING: PILATES TO THE BEAT Αυτό το ζωηρό-βασισμένο στις πιλάτες μάθημα είναι χορογραφημένο με σύγχρονα ποπ κομμάτια. Οι επιβάτες μπορούν να προκαλέσουν τους εαυτούς τους να ακολουθήσουν ρυθμικά τη μία άσκηση μετά την άλλη.
• LONGEVITY: AGE-DEFYING TECHNOLOGY Μάθετε για όλες τις νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν μακροζωία και ευεξία.
• MINDFULNESS: SPIRITUAL CYCLING Ενσωματώστε πνευματικότητα, ενέργεια, ηρεμία και συγκέντρωση ενώ είστε προσηλωμένοι στην πιο κατάλληλη μουσική για χαλάρωση.
• NUTRITION: DETOX 101: WEIGHT LOSS AND MORE Αποκτήστε γνώσεις για τις αντιοξειδωτικές τροφές και πώς αυτές συνδράμουν στην απώλεια βάρους και στη συνολική καλή υγεία του οργανισμού.
• ACUPUNCTURE: ACUPUNCTURE FOR PAIN RELIEF Αντιμετωπίστε τον πόνο, ανανεώστε τα επίπεδα ενέργειας, δώστε τέλος στην πεπτική δυσφορία, αποκτήστε υγιή ύπνο, αποβάλλετε το άγχος, νιώστε νεότεροι και ζήστε περισσότερο. Μάθετε από έναν πιστοποιημένο βελονιστή για τις μοναδικές επιδράσεις της θεραπευτικής αυτής πρακτικής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter