Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην «Seatrade Cruise Global 2018» ο ΟΛΒ

0Βόλος

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου συμμετείχε ενεργά στη Συνάντηση του Δ.Σ. της MedCruise και στη Διεθνή Έκθεση «Seatrade Cruise Global 2018», που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Την τριμελή ομάδα της ΟΛΒ ΑΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποτέλεσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, ο Υπεύθυνος του Τερματικού Σταθμού και Γραφείου Κίνησης Παναγιώτης Φεύγας και η Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Ελένη Ακριβούση.
Το λιμάνι του Βόλου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) και συγχρόνως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων της Μεσογείου για την προώθηση της Κρουαζιέρας (MedCruise).
Το Ελληνικό περίπτερο, με συνεκθέτες τα ελληνικά λιμάνια και τον ΕΟΤ, είχε όλες τις μέρες της Έκθεσης διαρκή δραστηριότητα και επισκεψιμότητα, καθώς η χώρα μας παραμένει μέσα στους διεθνώς υψηλότερους σε ζήτηση προορισμούς.
Μάλιστα, εκτός από τις υπαλλήλους του ΕΟΤ και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κος Τζιάλας ήταν παρών στο περίπτερο και συμμετείχε στα events προβολής της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.
Στη Βολιώτικη γωνιά του περιπτέρου, φιλοξενήθηκαν πολλοί επισκέπτες από εταιρείες κρουαζιέρας και tour operators, δημοσιογράφοι των εξειδικευμένων περιοδικών ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον κλάδο της κρουαζιέρας και πολλοί αντιπρόσωποι από τα περίπτερα των συμμετεχόντων λιμένων της Μεσογείου, με τους οποίους ανταλλάχθηκαν απόψεις για την ανάπτυξη του τομέα, τόσο σε οικονομικό και τεχνικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με τη διεθνή κατάσταση και τις διαρκείς εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τη ζήτηση για την Κρουαζιέρα.
Παράλληλα, κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν αρκετές επαφές με εταιρείες κρουαζιέρας με σκοπό και στόχο τη δυνατότητα αξιοποίησης της Κεντρικής Προβλήτας και του Τερματικού Σταθμού, με θετικό αποτέλεσμα.
Πηγή: perivolos.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter