Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στους 143 χιλιάδες το 2018 οι επιβάτες κρουαζιέρας στα Χανιά

0AIDA

Στα 74 σύμφωνα με τα μέχρι και σήμερα στοιχεία θα φθάσουν τα κρουαζιερόπλοια που θα προσεγγίσουν το 2018 το λιμάνι της Σούδας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Χανίων ο αναμενόμενος αριθμός των επιβατών θα φθάσει τους 143,000 ενώ σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η λίστα πλοίων και επιβατών μπορεί να μεταβληθεί δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξουν και έκτακτες προσεγγίσεις
Η πρώτη άφιξη αναμένεται στις 10 το βράδυ της Παρασκευής όταν και στη Σούδα θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit», το οποίο όμως δεν θα μεταφέρει επιβάτες κρουαζιέρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού ταμείου «η πλοιοκτήτρια εταιρεία, επέλεξε το λιμάνι της Σούδας προκειμένου να κάνει ανακαίνιση στην επίπλωσή του πλοίου, δεδομένης της εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί, ως αποτέλεσμα της καλής εξυπηρέτησης που παρέχεται στα πλοία που ελλιμενίζονται σε αυτό. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ναυτικό του πράκτορα, τα έπιπλα που θα αντικαταστήσει το πλοίο, θα παραχωρηθούν στον δήμο Χανίων, προκειμένου αυτός με τη σειρά του να τα διαθέσει στα κοινωφελή ιδρύματα της πόλης».
Τον μήνα Απρίλιο αναμένονται στη Σούδα 6 πλοία, τον Μάιο 13, τον Ιούνιο 12, τον Ιούλιο 9, τον Αύγουστο 10, τον Σεπτέμβριο 11, τον Οκτώβριο 6 και τον Νοέμβριο 3 κρουαζιερόπλοια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter