Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Princess Cruises ονομάζει το επόμενό της κρουαζιερόπλοιο 'Sky Princess'

087 SkyPrincess

Η Princess Cruises ανακοίνωσε σήμερα ότι το τέταρτο πλοίο Royal-Class θα ονομάστεί Sky Princess. Το Sky Princess προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019 κάνοντας κρουαζιέρες στην Μεσόγειο αδελφικό του Royal princess, Regal Princess και Majestic Princess. Το κρουαζιερόπλοιο 3.660 επιβατών θα περιλαμβάνει ορισμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα πλοία Royal Class της εταιρείας όπως:

• Ένα κεντρικό αίθριο-Piazza τριών ορόφων
• Πολλά εστιατόρια, χώρους διασκέδασης και καταστήματα
• Υπαίθριο σινεμά στα πάνω καταστρώματα “Movies Under the Stars”
• 80% των καμπινών διαθέτουν μπαλκόνια
• Το Sanctuary που είναι μόνο για ενήλικες
• Τα κέντρα για νέους και εφήβους Camp Discovery
• Εστιατόρια, όπως το Salty Dog Grill, , Alfredo’s Pizzeria, Vines Wine Bar, Chef’s Table Lumiere και το World Fresh Marketplace

Το Sky Princess θα περιλαμβάνει επίσης διάφορες νέες καινοτομίες που θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Το Sky Princess θα πραγματοποιήσει 10 αναχωρήσεις σε οκτώ δρομολόγια, τα οποία θα ξεκινούν από τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη ή την Αθήνα. Η πρώτη είναι μια επταήμερη Μεσογειακή και Ααδριατική κρουαζιέρα από την Αθήνα προς τη Βαρκελώνη στις 20 Οκτωβρίου 2019. Το ταξίδι μπορεί να συνδυαστεί με την επόμενη επταήμερη κρουαζιέρα της Βαρκελώνης προς Ρώμη για να σχηματιστεί μια 14ήμερη Δυτική Μεσόγειος και Αδριατική. Η σεζόν θα λήξει τον Νοέμβριο του 2019 με ένα υπερατλαντικό πέρασμα 14 ημερών από τη Βαρκελώνη στο Fort Lauderdale των Η.Π.Α., το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με τις προηγούμενες επταήμερες κρουαζιέρες της Μεσογείου για να σχηματίσουν εκτεταμένα ταξίδια Grand Adventure 21 ημερών ή 28 ημερών. Οι κρουαζιέρες στην Μεσόγειο με το Sky Princess θα είναι διαθέσιμα για κράτηση από τις 14 Δεκεμβρίου 2017.

Οι επισκέπτες της Princess που έχουν Elite status θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την κράτησή τους μία ημέρα νωρίτερα στις 13 Δεκεμβρίου 2017. Η Jan Swartz, Πρόεδρος της Princess Cruises και Carnival Australia, δήλωσαν: "Η Sky Princess συνεχίζει την κληρονομιά της Princess Cruises και τιμά ένα από τα προηγούμενα πλοία μας.

Όταν η Princess συγχωνεύτηκε με την Sitmar Cruises το 1988, το Sky Princess προστέθηκε στο στόλο μας και ταξίδευε μαζί μας για 12 χρόνια. Τώρα περισσότερα από 30 χρόνια αργότερα, ένα νέο Sky Princess θα ενταχθεί στο στόλο με τη σύγχρονη πλατφόρμα σχεδιασμού και τις σύγχρονες καινοτομίες που προσφέρονται για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των επισκεπτών μας ».

Ένα πέμπτο πλοίο Royal Class είναι επίσης υπό κατασκευή και θα ξεκινήσει το 2020. Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην κρουαζιέρα, η Princess Cruises είναι μια παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας γραμμή κρουαζιέρας και τουριστικής εταιρείας που διαθέτι ένα στόλο από 17 σύγχρονα κρουαζιερόπλοια, φημισμένα για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους και ευρύ φάσμα επιλογών για φαγητό, διασκέδαση και ανέσεις, όλα με την εμπειρία παροχής εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών.

Ως βραβευμένος εταιρεία για την γνώση προορισμών που προσφέρει κρουαζιέρες παγκοσμίως, η Princess μεταφέρει δυο εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο σε περισσότερους από 360 προορισμούς σε όλο τον κόσμο σε πάνω από 150 δρομολόγια που κυμαίνονται από τρεις έως 114 ημέρες. Η εταιρεία είναι μέρος της Carnival Corporation & plc (NYSE / LSE: CCL, NYSE: CUK).

O Όμιλος Εταιρειών Amphitrion είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Princess Cruises στην Ελλάδα. Ο Όμιλος ξεκίνησε την λειτουργία του το 1973 και εξειδικεύεται στον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα καθώς επίσης στην εκπροσώπηση εταιρειών κρουαζιερών στην ελληνική αγορά. Πέρα από την Princess Cruises, εκπροσωπεί επίσης την Carnival Cruises και την Cunard οι οποίες όλες ανήκουν στην εταιρεία Carnival Corporation.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter