Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ένα κρουαζιερόπλοιο ειδικό για τα νησιά Γκαλαπάγκος - δείτε το video!

celebrity flora

Μοντέρνα πολυτέλεια, σύγχρονο design και βιωσιμότητα προσφέρει το ολοκαίνουριο πλοίο της Celebrity Cruises, «Celebrity Flora», που σχεδιάστηκε για τα νησιά Γκαλαπάγκος.

Πρόκειται για μια καθηλωτική επανάσταση στο σχεδιασμό των πλοίων, καθώς το «Celebrity Flora» είναι ένα από τα πιο ενεργειακά αποδοτικά πλοία του μεγέθους του στο ανοιχτό πέλαγος, έχει χωρητικότητα 100 επιβατών και προσφέρει απρόσκοπτη μεταφορά από τη θάλασσα στη στεριά. Παράλληλα διαθέτει την τεχνολογία "anchorless" που προστατεύει το πλοίο διατηρώντας τη θέση του.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός χαρίζει στους επιβάτες θέα 360 μοιρών στα νησιά, ενώ το προσωπικό, οι νέοι χώροι εστίασης, η ανοιχτή πλατφόρμα "stargazing" και τα οικολογικά σεμινάρια με έμπειρους επαγγελματίες θα ολοκληρώσουν τη σύγχρονη εμπειρία πολυτελών διακοπών.

"Το Celebrity Flora σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στον επαναστατικό σχεδιασμό πλοίων, έχοντας επιτρέψει στον προορισμό και το περιβάλλον να επηρεάσουν κάθε απόφαση που έχουμε πάρει", δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises.

"Από τις πολυτελείς σουίτες μέχρι τις οικολογικές καινοτομίες, δημιουργήσαμε ένα πλοίο που φέρνει ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας, βιωσιμότητας και φυσικής εξερεύνησης στην περιοχή. Οι επισκέπτες θα αισθάνονται σαν να επιβιβάζονται σε ένα πολυτελές γιοτ για μια εβδομάδα απαράμιλλης περιπέτειας και πράγματι αυτό συμβαίνει!"

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ανακοίνωση της Celebrity Cruises να κατασκευάσει ένα κρουαζιερόπλοιο με τεχνολογία αιχμής, σχεδιασμένο ειδικά για να ταξιδεύει στα υπέροχα νησιά μας", δήλωσε ο Enrique Ponce de León, Υπουργός Τουρισμού του Ισημερινού.

"Το Celebrity Flora θα αποτελέσει αναμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό ορόσημο στην τουριστική ανάπτυξη του Ισημερινού και των Νήσων Γκαλαπάγκος, προσφέροντας βιώσιμο τουρισμό υψηλής ποιότητας".

 

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter