Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Μετά την Κίνα η Αυστραλία

Sea Princess

Κίνα και Αυστραλία αναμένεται να «κλέψουν» ένα σημαντικό αριθμό Ευρωπαίων και Αμερικανών επιβατών την προσεχή διετία σύμφωνα με εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων που επιχειρούν να αποτυπώσουν τις ροές που διαγράφουν το παγκόσμιο κοινό της κρουαζιέρας. Να σημειωθεί ότι στις ρυθμίσεις που επιφέρουν μεγάλες εταιρίες του τομέα αναφορικά με τις ροές από την Κινεζική αγορά έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν κρουαζιέρες στα τέλη του 2018 και το 2019 σε προορισμούς της Αυστραλίας , Νέας Ζηλανδίας ακόμη και Ταϊτής με δεδομένο ότι πλοία τους θα εναλλάσσουν της homeporting season για λόγους στρατηγικής.

Ένα από τα πλοία αυτά είναι και το Sea Princess το οποίο και ολοκλήρωσε πρόσφατα περίοδο δύο εβδομάδων drydock όπου μεταξύ των άλλων εργασιών απέκτησε και νέα όψη στην πλώρη του. Το πλοίο θα εκτελέσει κρουαζιέρα με προορισμούς Phuket, Langkawi, Penang, Port Klang, Bali και Fremantle ενώ στις 18 Νοεμβρίου θα πλεύσει προς Αυστραλία για την εκτέλεση πλόων σε εκεί προορισμούς συμπεριλαμβανομένης και της Ν. Ζηλανδίας.

Να σημειωθεί τέλος ότι για πολλά από τα κρουαζιερόπλοια είναι περίοδος εκτέλεσης εργασιών drydock γεγονός που δίνει την ευκαιρία στις εταιρίες να «σκατζάρουν» άλλα πλοία τους και αντίστοιχα προορισμούς.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter