Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Celestyal Cruises: Δυναμική παρουσία στον τομέα της κρουαζιέρας

CELESTYAL LOGO LOW

Το νέο φιλοσοφικό σκεπτικό της Celestyal Cruises που δημιούργησε ο Όμιλος Louis σε συνέχεια της Louis Cruises ανέπτυξε νωρίτερα σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Cruises, κ. Κυριάκος Αναστασιάδης.

Όπως είπε ο κ. Αναστασιάδης η νέα εταιρεία που θα κινηθεί στην παγκόσμια αγορά θα δραστηριοποιηθεί με βάση τα στοιχεία ερευνών που διεξήχθησαν το προηγούμενο διάστημα στα πλοία της Louis όπου το πελατειακό κοινό ουσιαστικά τοποθετήθηκε για το τι θα ήθελε επ' ακριβώς να «απολαύσει» σε μια κρουαζιέρα με ελληνικό χρώμα.

Ουσιαστικά φαγητό, διασκέδαση, πολιτισμός και προορισμοί ήταν σύμφωνα με τον κ. Αναστασιάδη το βασικό πλαίσιο επί του οποίου στηρίχθηκε η νέα πρόταση της Celestyal Cruises, το οποίο παρουσίασε αναλυτικά εν συνεχεία ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρεία Πυθαγόρας Νάγος.

Ο οποίος και ανακοίνωσε την πρόσθεση ενός ακόμα κρουαζιερόπλοιου στο στόλο της Louis Cruises το οποίο και θα ονομαστεί Celestyal Odyssey.

Ο κ. Νάγος τόνισε ότι η εταιρεία θα συμπεριλάβει και προορισμούς στην Αδριατική ενώ σημείωσε ότι η εταιρεία με τα πλοία που διαθέτει μπορεί να κινηθεί ευέλικτα σε προορισμούς που είναι αδύνατον να επισκεφτούν άλλα πλοία του ανταγωνισμού, λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους τους άρα και των απαιτήσεων για υποδομές εξυπηρέτησης τους.

Για τις υποδομές στους νέους προορισμούς που θα καλύπτει η εταιρεία αναφέρθηκε ο Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων της Louis Cruises καπ. Γιώργος Γ. Κουμπενάς, ο οποίος είπε ότι θα πρέπει οι τοπικές κοινωνίες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη τους ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην όλη προσπάθεια.

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν και οι αναφορές που έγιναν για τη συμβολή της εταιρείας στην εθνική οικονομία αλλά και στην απασχόληση καθώς είναι γνωστό ότι όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη στα πλοία της εταιρείας είναι Έλληνες ναυτικοί. Όπως τονίστηκε η εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα έχει συμβάλλει τα μέγιστα στον τομέα της κρουαζιέρας αλλά και στην συνειδητοποίηση του τι μπορεί να αποφέρει για τις τοπικές κοινωνίες αλλά και την εθνική οικονομία στο διεθνές κοινό που απευθύνεται η εταιρεία αλλά και στους εδώ αρμόδιους.

Η επί των Δημοσίων Σχέσεων κ. Φ. Ζαρουλέα παρουσίασε το κοινωνικό έργο που προσφέρει η εταιρεία καθώς μέσα από τις θεματικές κρουαζιέρες παρέχεται η δυνατότητα τόσο στις τοπικές κοινωνίες που επισκέπτονται τα πλοία της εταιρείας όσο και σε φορείς όσο και σε φορείς του πολιτισμού, όπως το Λύκειο Ελληνίδων, να φέρουν σε επαφή το πελατειακό δυναμικό της εταιρείας το οποίο και σχηματίζει ιδία αντίληψη για πολιτιστικά και επιστημονικά θέματα της Ελλάδος.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter