Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μotor Oil: Στην MV Upstream το 25% των δικαιωμάτων εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Τανζανία

motor oil motor oil

Σε συμφωνία με την Otto Energy Pty Limited για την απόκτηση του 25% των δικαιωμάτων έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Τανζανία, ήρθε η MV Upstream Tanzania Limited, θυγατρική της Motor Oil Vegas Ypstream Limited. Στην τελευταία, η Motor Oil κατέχει το 65% των μετοχών, ενώ το υπόλοιπο 35% ανήκει στη Vegas Oil and Gas Limited.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αφορά το χερσαίο οικόπεδο «Kilosa-Kilombero», συνολικής έκτασης 17.625 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Τα δικαιώματα έρευνας και εξόρυξης στο συγκεκριμένο οικόπεδο διαθέτει η Κοινοπραξία των εταιρειών Otto, Swala Oil and Gas (Tanzania) plc και Tata Petrodyne. Διαχειριστής της εξόρυξης είναι η Swala Oil and Gas (Tanzania) plc.

Ως αντάλλαγμα για τη συγκεκριμένη παραχώρηση, η MV Upstream θα καταβάλει στην Otto το ποσό των 2,3 εκατ. δολαρίων. Επιπλέον, θα καταβάλει τις δαπάνες που αντιστοιχούν στη συμμετοχή της Otto στην επικείμενη γεώτρηση μέχρι του ποσού των 2 εκατ. δολαρίων.

Σε περίπτωση ανακάλυψης κοιτάσματος και ανάγκης νέας γεώτρησης για την εκτίμησή του, η MV Upstream θα επωμισθεί μέρος των σχετικών δαπανών της Otto μέχρι ποσού 1 εκατ. δολαρίων.

Πηγή: www.naftemporiki.gr

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter