Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις Thomas Cook με Fosun Tourism

0Thomas Cook

Σήμερα, η Thomas Cook ανακοίνωσε ότι οι συζητήσεις της με την Fosun Tourism και τις κύριες δανείστριες τράπεζες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αφορούν την ενίσχυση των επιχειρήσεων με νέα κεφάλαια ύψους 750εκ σε Λίρες Αγγλίας. Με την ολοκλήρωση των προτάσεων ο Οργανισμός Διακοπών θα βρίσκεται υπό την πλειοψηφική ιδιοκτησία της Fosun Tourism, ιδιοκτήτρια του Club Med, και η αεροπορική εταιρεία θα παραμείνει υπό την ιδιοκτησία της Thomas Cook Group plc. Οι τράπεζες της Thomas Cook και οι κάτοχοι του χρέους της θα κατέχουν το υπόλοιπο τμήμα του Οργανισμού Διακοπών και της Αεροπορικής. Ο Οργανισμός Διακοπών και η Αεροπορική Εταιρεία θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά, όπως και σήμερα.
Οι διακοπές και οι πτήσεις δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να ισχύουν και να λειτουργούν κανονικά. Όλα τα πακέτα διακοπών μας προστατεύονται στο πλαίσιο του ATOL και οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν κρατήσεις για τις διακοπές και τις πτήσεις τους με εμπιστοσύνη.
Ο κος Peter Fankhauser, επικεφαλής της Thomas Cook δήλωσε: «Όσοι ενδιαφέρονται για διακοπές μπορούν να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο να ταξιδέψουν και να κλείσουν τις διακοπές τους με την Thomas Cook. Η μόνη μετακίνηση, αυτό το καλοκαίρι, αφορά τους 11 εκ. πελάτες μας που έχουν κλείσει τις διακοπές τους μαζί μας, αυτό το καλοκαίρι.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter