Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Celestyal Cruises βραβεύτηκε για άλλη μία χρονιά στα Cruise Critic UK Editors’ Picks Awards 2018

0Leslie Peden Adam Coulter Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises, που στοχεύει διαρκώς στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της, ώστε οι επιβάτες της να απολαμβάνουν ζεστή φιλοξενία εν πλω, ανακοινώνει περήφανα πως απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στη 10η απονομή των βραβείων UK Editors’ Picks Awards 2018, που διοργανώνονται ετησίως από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Cruise Critic®. Τα βραβεία Editors' Picks Awards βασίζονται αποκλειστικά στις αξιολογήσεις και την αντικειμενική εμπειρογνωμοσύνη των συντακτών της Cruise Critic®, οι οποίοι διαθέτουν προσωπικές εμπειρίες και εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στον κλάδο. Η ιστοσελίδα Cruise Critic®, με περισσότερες από 350.000 κριτικές που καλύπτουν περίπου 700 κρουαζιερόπλοια και πάνω από 500 λιμάνια παγκοσμίως, βοηθά τους ταξιδιώτες να επιλέξουν την ιδανικότερη κρουαζιέρα για αυτούς, ανάμεσα σε όλο και περισσότερες επιλογές.
Ο κ. Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη διάκριση, καθώς αποδεικνύεται η αναγνώριση της ποιότητας της φιλοξενίας μας από τους ειδικούς του κλάδου, δίνοντάς μας έτσι το έναυσμα να θέσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επιβατών μας».
«Είναι τα μικρά πράγματα όπως ο υπεύθυνος της καμπίνας που φτιάχνει ζωάκια με τις πετσέτες, επειδή αναφέρατε ότι τα παιδιά σας τα λατρεύουν, ο σερβιτόρος που βοηθάει το παιδί σας με το πιάτο του στο μπουφέ, αλλά και η ομάδα εκδρομών που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα για να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμορφωμένη ειδικά για τις ανάγκες σας, που κάνουν μια εταιρεία κρουαζιέρας να ξεχωρίζει στον τομέα της εξυπηρέτησης. Ταξιδεύοντας με την Celestyal Cruises νιώθεις τόσο οικεία, όσο στο σπίτι σου.» δήλωσε ο κ. Adam Coulter, Aρχισυντάκτης του Cruise Critic UK.
Η Celestyal Cruises έχει δεσμευτεί και για τη νέα χρονιά, να προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες φιλοξενίας στους επιβάτες της, που συγκροτούν ένα πολυπολιτισμικό παζλ 140 διαφορετικών εθνικοτήτων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, με σκοπό εκείνοι να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες διακοπές εν πλω και μαγευτικές εκδρομές στους προορισμούς του ταξιδιού τους. Με το νέο έτος, η εταιρεία θα επιστρέψει ξανά στα λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου, ύστερα από χρόνια απουσίας. Έτσι, οι επιβάτες που θα επιλέξουν τις ολοκαίνουριες κρουαζιέρες της, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ιστορικούς προορισμούς, όπως η Αλεξάνδρεια, να αγναντέψουν την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη ή να αφεθούν στη μυστικιστική γοητεία των Μετέωρων. Παράλληλα, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τις δημοφιλείς και αγαπημένες 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο, προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ζεστή, ελληνική φιλοξενία, ενώ το 2019 θα διευρύνει την περίοδο που προσφέρει τις κρουαζιέρες της κατά 8 εβδομάδες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter