Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ολοκληρώθηκε το 55ο Ράλλυ Αιγαίου

0Απονομή επάθλου

Με την τελετή απονομής των κυπέλλων στους νικητές ολοκληρώθηκε την 30ή Ιουλίου στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου το 55ο Ράλλυ Αιγαίου, που διοργάνωσε ο ΠΟΙΑΘ και φέτος ήταν αφιερωμένο στην προστασία των θαλασσών, σε συνεργασία με τη HELMEPA.
«Να Σώσουμε τις Θάλασσες» ήταν το μήνυμα που έδωσαν τα πληρώματα των σκαφών του Ράλλυ και το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου «Πλωτάρχης ΜΠΛΕΣΣΑΣ», με συμβολικούς καθαρισμούς σε παραλίες της Αμοργού και των Λειψών, νησιά-σταθμοί του Ράλλυ, με το συντονισμό επιστημονικών στελεχών της HELMEPA.
Ο Πρόεδρος της HELMEPA Δρ. Γ. Γράτσος έλαβε μέρος στην τελετή λήξης απονέμοντας έπαθλο στον 1ο νικητή γενικής κατάταξης της κατηγορίας Orc club, ενώ παρέλαβε τιμητική πλακέτα, την οποία ο ΠΟΙΑΘ απένειμε στη HELMEPA για τη συνεργασία της στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου.
Η HELMEPA ευχαριστεί όλους όσοι πήραν μέρος στους καθαρισμούς καθώς και τους Δήμους και τοπικούς συλλόγους που συνέδραμαν στη διοργάνωση των δράσεων και εύχεται το φετινό μήνυμα του Ράλλυ Αιγαίου να ευαισθητοποιήσει όσους απολαμβάνουν τις Ελληνικές ακτές για να τις διατηρήσουν καθαρές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter