Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τελευταίος Σταθμός του 55ου Ράλλυ Αιγαίου

yachting 00054

Η Πάρος, ήταν την 27η Ιουλίου 2018, ο τελευταίος σταθμός του 55ου Ράλλυ Αιγαίου, που έχει το σύνθημα των ΠΟΙΑΘ και HELMEPA «Να σώσουμε τις θάλασσες». Το σύνθημα αυτό ασπάστηκαν τα πληρώματα των σκαφών του Ράλλυ και το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου «Πλωτάρχης ΜΠΛΕΣΣΑΣ», που συνοδεύει το Pάλλυ, όταν στους δύο προηγούμενους σταθμούς, Αμοργό και Λειψούς, πραγματοποίησαν καθαρισμούς ακτών με την καθοδήγηση στελεχών της HELMEPA δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους για την προστασία του περιβάλλοντος.
Ανάλογη δράση είχε προγραμματιστεί για την παραλία Λιβάδια μπροστά στο Ναυτικό Όμιλο Πάρου, το πρωί της 27ης Ιουλίου. Όμως, η άπνοια είχε κρατήσει τα περισσότερα ιστιοπλοϊκά σκάφη του αγώνα ακόμη στη Νάξο ενώ ξαφνική καταιγίδα απέτρεψε όσους από τα πληρώματα των σκαφών είχαν φτάσει στην Πάρο να πραγματοποιήσουν τον καθαρισμό της ακτής.
Η HELMEPA ευχαριστεί για τη συνεργασία τους τον Πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ Γιάννη Μαραγκουδάκη και τους συνεργάτες του, το Ναυτικό Όμιλο Πάρου, τα πληρώματα των σκαφών που πήραν μέρος στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου καθώς και τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα της πυραυλακάτου, που παρά την κούραση τους πήραν μέρος στους καθαρισμούς των ακτών στα δυο πρώτα νησιά. Όσο για την Πάρο, η HELMEPA προσβλέπει σε ένα νέο «ραντεβού» σε μελλοντική ευκαιρία και εύχεται σε όλους ένα υπόλοιπο ήρεμο καλοκαίρι.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter