Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Από το πλοίο της κρουαζιέρας στο «Μουτζούρη» του Πηλίου

moutzouris pilio

Μεγάλο διεθνές τουριστικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για το τρενάκι του Πηλίου, με το οποίο «ταξίδεψαν» στο βουνό των Κενταύρων σχεδόν 14.000 επιβάτες, κάνοντας την διαδρομή Άνω Λεχώνια - Μηλιές, οι περισσότεροι των οποίων ήταν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων. Εντυπωσιάζει επίσης, η αύξηση στις προκρατήσεις από τις εταιρείες κρουαζιερόπλοιων που έχουν ήδη καταγραφεί για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε και υπολογίζονται σε ποσοστό άνω του 35% σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι προκρατήσεις για «ταξίδι» στο Πήλιο στην διαδρομή Άνω Λεχώνια - Μηλιές, με το τρενάκι, έχουν ήδη ζητηθεί από τα 20 εκ των 28 κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης ιταλικής εταιρείας «Costa», ενώ παράλληλα αναμένονται οι κρατήσεις δύο ακόμη μεγάλων εταιρειών.

Το «γούρικο» ποδαρικό για το 2016 έκαναν οι εκατοντάδες επιβάτες του «Costa Neoclassica», που άνοιξε τον κύκλο των αφίξεων της νέας χρονιάς στο λιμάνι του Βόλου.

Οι επισκέπτες, ήταν τουρίστες Ιταλοί στην πλειοψηφία τους, αλλά και πολλοί Γάλλοι, Γερμανοί και βορειοευρωπαίοι, ενθουσιάστηκαν από τη διαδρομή με τον διάσημο «Μουτζούρη» και περιέγραψαν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τις ομορφιές της περιοχής.

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter