Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση Εργασίας ΗΑΤΤΑ και FETAVE (Ισπανίας)

hatta logo1

Τα γραφεία του ΗΑΤΤΑ επισκέφθηκε (σήμερα) το πρωί η Πρόεδρος της FETAVE (Συνομοσπονδία Ενώσεων Τουριστικών Πρακτορείων Ισπανίας (FETAVE), Mrs. Mary Cruz Perez Valdivielso. Η Πρόεδρoς της FETAVE συζήτησε με τον Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ, Κ. Λύσανδρο Τσιλίδη και το Μέλος τους Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ, κ. Νίκο Κελαϊδίτη τους τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων των δύο φορέων, καθώς και της περαιτέρω ενδυνάμωσης του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, μέσω νέων προϊόντων που θα προσφερθούν στην ισπανική αγορά.

Στην Πρόεδρο έγινε μία σύντομη παρουσίαση του «δώδεκα» της δυναμικής πρότασης του ΗΑΤΤΑ και του FEDHATTA που έχει σαν στόχο τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της Ελλάδας, η οποία έτυχε θερμής αποδοχής.

Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ αποδέχτηκε την πρόταση της Προέδρου της FETAVE για την δημιουργία Ένωσης των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων και Tour Operators της Μεσογείου/ Μελών του ECTAA (The European Travel Agents' and Tour Operators' Associations), προκειμένου να δημιουργηθεί συμμαχία μεταξύ των χωρών της Μεσογείου που είναι και οι βασικοί αποδέκτες του μεγάλου ρεύματος τουριστών της Ευρώπης. Στην Ένωση θα συμμετέχουν οι Σύνδεσμοι/ Εκπρόσωποι των χωρών της Ισπανίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας και Ελλάδος.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ ευχαρίστησε την FETAVE για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου τους στη χώρα μας, πρόσφερε στην Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας αναμνηστικό δώρο και στους συνέδρους το Tourist pack HATTA- WIND.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter