Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η "Katara" του σείχη στην Κέρκυρα

katara

Στην Κέρκυρα βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο σείχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, πρώην εμίρης του Κατάρ, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του «katara»! 
Ο 63χρονος εμίρης, ο οποίος πέρσι φωτογραφιζόταν ακόμα και με τουρίστες πίνοντας καφέ στο Λιστόν με τη σύζυγό του, διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά mega-yaughts του κόσμου, το οποίο φέτος το αγκυροβόλησε στον ελεύθερο χώρο του Λιμανιού (όχι στην ελεγχόμενη προβλήτα κρουαζιεροπλοίων) απέναντι από το Λιμεναρχείο.
Ένα σκάφος που έχει μήκος 124 μέτρα και πλάτος 19 μέτρα, διαθέτει επτά καταστρώματα, δύο ελικοδρόμια, πισίνα, τζακούζι!
Το «Κatara» διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους με θαλασσινό νερό, όπου μπορεί να φιλοξενήσει τα σκάφη υπηρεσίας για τις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών του, αλλά και ένα υποβρύχιο που έχει τη δυνατότητα να καταδυθεί σε βάθος μέχρι εκατό μέτρα.
Ο σεΐχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, από το 1995 έως το 2013 είχε αναλάβει στα χέρια του τις τύχες του πάμπλουτου πετρελαιοπαραγωγού κράτους συνεχίζοντας την κυριαρχία της οικογένειάς του που διατηρείται εδώ και σχεδόν δύο αιώνες, ενώ εδώ και δύο χρόνια έχει παραδώσει τη σκυτάλη στο γιο του.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter