Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΗΑΤΤΑ: Παρουσίαση της SKYGREECE Airlines στα τουριστικά γραφεία

hatta

Το μεγάλο ενδιαφέρον του κλάδου των τουριστικών γραφείων για την έναρξη της δραστηριότητας της ελληνικών συμφερόντων, αεροπορικής εταιρείας SkyGrecce Airlines, επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαΐου, με τη συμβολή του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC. Η SkyGrecce Airlines, είναι η νέα αεροπορική εταιρία, που "ανοίγει τα φτερά της", προκειμένου να ξανασυνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα και το υλοποιούν με σκοπό την σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική με τακτικές πτήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η SkyGrecce Airlines, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας.

Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, εκπροσωπώντας τον κλάδο, χαιρέτησε την νέα προσπάθεια, η οποία όπως σημείωσε «έρχεται να τονώσει την αεροπορική διασύνδεση της χώρας μας με τον απόδημο ελληνισμό της Β. Αμερικής». Τόνισε ότι «η αεροπορική σύνδεση αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τα τουριστικά γραφεία που ασχολούνται με εισερχόμενο τουρισμό από τις Η.Π.Α. και τον Καναδά (ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική), για τους ομογενείς και βέβαια αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό ρόλο στον εξερχόμενο τουρισμό της χώρας μας, καθώς οι τιμές είναι ανταγωνιστικές».

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της εταιρίας, π. Νικόλαος Αλεξανδρής, αφού ευχαρίστησε τον HATTA, τον πρόεδρο κ. Λύσανδρο Τσιλίδη και το διοικητικό συμβούλιο για την συνεργασία τους, τόνισε ότι «η SkyGreece Airlines είναι δίπλα στους τουριστικούς πράκτορες προσβλέποντας στην ουσιαστική στήριξη τους ώστε όλοι μαζί από κοινού να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους». Ανακοίνωσε δε, τη συνεργασία της SkyGreece Airlines και του HATTA με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND, για την παροχή δωρεάν τηλεφωνικών καρτών στους επιβάτες της SkyGreece Airlines.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός εκπροσώπων τουριστικών γραφείων, έγινε παρουσίαση των προγραμμάτων και των στόχων της εταιρείας ενώ συζητήθηκαν και τεχνικά θέματα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter