Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Γνωριμία Μελών ΗΑΤΤΑ με χώρους Πολιτισμού

hatta

Ξεκινώντας δυναμικά το 2015 ο ΗΑΤΤΑ εγκαινίασε τη δράση γνωριμίας των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων με χώρους πολιτισμού και τέχνης προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιηθούν τα Ιδρύματα Πολιτισμού σε συνέδρια, meetings, κλπ αλλά και να εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν που προσφέρεται, με εναλλακτικές προτάσεις προς τους τουρίστες (Έλληνες και ξένους). Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε η πρώτη ξενάγηση μελών του ΗΑΤΤΑ/ εκπροσώπων Τουριστικών Γραφείων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015. Η ξενάγηση συνδυάστηκε με Συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Εισερχόμενου και Θεματικού Τουρισμού, σε αίθουσα του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης τα Μέλη του ΗΑΤΤΑ περιηγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του Ιδρύματος να φιλοξενήσει συνέδρια, meetings και άλλες εκδηλώσεις. Είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τον συγγραφέα και ζωγράφο Γιώργο Κακουλίδη, ο οποίος μίλησε για τη δουλειά του και ξενάγησε τα Μέλη στην έκθεση ζωγραφικής του, η οποία παρουσιαζόταν στο Ίδρυμα.

Επιπλέον, τα Μέλη του ΗΑΤΤΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρόβα της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens που ιδρύθηκε από τον διεθνούς φήμης πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο Βασίλη Τσαμπρόπουλο και να συζητήσουν με τον ίδιο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter