Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έκθεση Ζωγραφικής των Στέλλα Βουλγαράκη- Βιοπούλου και Αγάθη Φλώρου στο «The Mandarin»

pinakas ekt
ekt3
ekt2
ekt1
ekth 00

Δυο γυναίκες εικαστικοί παρουσιάζουν την δουλειά τους στον ιδιαίτερο χώρο του restaurant - bar "The Mandarin" στην Πολιτεία (Κοκκιναράς). Μετά το Big Apple , το Λονδίνο και την Βιέννη, η Στέλλα Βιοπούλου-Βουλγαράκη και η Αγάθη Φλώρου αποφάσισαν και στην Ελλάδα να εκθέσουν τα έργα τους στον εναλλακτικό χώρο του restaurant - bar "The Mandarin", φέρνοντας μας πιο κοντά στην σύγχρονη ελληνική Τέχνη και Δημιουργία.

Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, η επαφή με την Τέχνη πάντα μας κάνει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα.

Οι δυο σύγχρονες Ελληνίδες εικαστικοί έχουν αυτό τον σκοπό και ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας τα Έργα Τέχνης τους, σύμφωνα με την διεθνή τάση που επικρατεί πλέον, σε χώρους πιο εναλλακτικούς, όπως αυτός του "The Mandarin"- πρώην "Belle Helene".

Με αυτό τον τρόπο Τέχνη και γεύση ενώνονται και σας περιμένουν σε μια ξεχωριστή βραδιά. Τα ζωγραφικά έργα της Στέλλας Βιοπούλου – Βουλγαράκη και της Αγάθης Φλώρου θα είναι έτοιμα να σας «υποδεχτούν» στις 14 Οκτώβρη.

Καμβάδες με έντονα χρώματα, πινελιές δυναμικές, πάθος για δημιουργία, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν και τις δυο εικαστικούς.

Πρωτεύουσα σημασία για την Στέλλα Βιοπούλου Βουλγαράκη έχει το χρώμα και οι εντάσεις του, οι οποίες εκφράζουν συναισθήματα, σκέψεις και προσμονές.

Κάθε χρωματική έκφανση είναι ένα συναίσθημα η μια πλημμυρίδα συναισθημάτων, μια μεταμόρφωση, μια σκέψη, ένας φόβος, μια φιλοδοξία, ένα σχεδόν αυτοβιογραφικό έργο όπου το χρώμα και το ανάγλυφο δείχνει την πραγματικότητα της.

Η Αγάθη Φλώρου από την άλλη σε μια συνεχή αλληλεπίδραση με τον «θεατή» αναφέρεται με την θεματογραφία της σε κάτι μοναδικά συναρπαστικό που άλλοτε είναι άκρως ερωτικό και αισθησιακό , άλλες φορές με έμπνευση, ονειρικά ταξίδια, σε φανταστικά σχήματα και μορφές ή προσεγγίζοντας την θρησκευτικότητα με σεβασμό και ευλάβεια.

 

Πληροφορίες: Εγκαίνια έκθεσης Τετάρτη 14/10/2015, 20:00-23:00. Ακολουθεί cocktail.

Διάρκεια Έκθεσης 14 με 15 Οκτωβρίου.

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter