Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το ΕΒΕΠ καλεί τον επιχειρηματικό κόσμο να λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές

0ΕΒΕΠ

Να λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές, ώστε να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός καλύτερου περιβάλλοντος για την ελληνική επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη, καλεί όλο τον επιχειρηματικό κόσμο το ΕΒΕΠ. Στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρονται τα ακόλουθα:
"Ευχόμαστε, ιδιαιτέρως, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, από όλα τα κόμματα, που προεκλογικά, μας έκαναν τη τιμή να επισκεφτούν το Επιμελητήριο και να συζητήσουν με το Δ.Σ. του ΕΒΕΠ", αναφέρει το Επιμελητήριο σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως επισημαίνει: "Οι άνθρωποι της επιχειρηματικότητας μπορούν να διαμορφώσουν ένα κοινό ευρωπαϊκό μέλλον, ψηφίζοντας στις Ευρωεκλογές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κάτι περισσότερο από μία οικονομική ολοκλήρωση και ενιαία αγορά. Έχει προσφέρει μακροχρόνια ειρήνη στην ευρωπαϊκή ήπειρο και έχει φέρει μαζί μια κοινότητα, που μοιράζεται θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας, της ισότητας και του κράτους δικαίου.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από μια ισχυρότερη, ενοποιημένη και προσανατολισμένη προς το μέλλον Ευρώπη, η οποία είναι το όραμα όλης της επιχειρηματικότητας. Για να γίνει αυτό πράξη, το Ε.Β.Ε.Π. καλεί όλους τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στις επιχειρήσεις να διαμορφώσουμε ένα κοινό μέλλον, ψηφίζοντας στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 26 Μαΐου.
Οι μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι αδιαμφισβήτητο ότι, επωφελούνται από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Άλλωστε, τα 60 χρόνια ειρήνης σημαίνει σταθερότητα και ευημερία, παρά τις οικονομικές κρίσεις, ενώ η ΕΕ έχει καταστεί ρυθμιστικός παράγοντας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ενιαία Αγορά, οι επιχειρήσεις κάθε Χώρας της ΕΕ των 28 έχουν πρόσβαση σε 500 εκατομμύρια καταναλωτές και επωφελούνται από κοινά πρότυπα και κανονισμούς, αντί 28 διαφορετικών κανόνων. Το ευρώ έγινε παγκόσμιο ισχυρό νόμισμα και διευκολύνει τις διασυνοριακές συναλλαγές και πολλές εταιρείες επωφελούνται από τα προγράμματα της ΕΕ για καινοτομία, πρόσβαση σε χρηματοδότηση και διεθνή συνεργασία. Προς το συμφέρον και των 24 εκατομμυρίων επιχειρήσεων στις χώρες της ΕΕ, πρέπει να εργαστούμε για μια ισχυρότερη, ενιαία και μελλοντική Ευρώπη. Πρέπει να δημιουργηθεί μια επιχειρηματική κοινωνία στην οποία οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ξεκινούν με επιτυχία, να αναπτύσσονται και να καινοτομούν.
Το αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών θα είναι αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και τα 95 εκατομμύρια ψηφοφόρων από εργοδότες και εργαζόμενους με τις οικογένειες τους, είναι ένα ισχυρό εκλογικό σώμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter