Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Άδωνις στη ναυτιλιακή λέσχη Πειραιά: Πρέπει να κάνουμε τους Έλληνες ξανά ναυτικό λαό

0Αδωνης

Στην ελληνική ναυτιλία, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, τις εκλογές, αλλά και τα Σκόπια αναφέρεθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομιλία του στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλίας.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα καλό στη ναυτιλία, καθώς σταμάτησε κάθε συζήτηση για φοροαπαλλαγές και άλλα τέτοια θέματα των εφοπλιστών, πέρασε διάφορες τροπολογίες υπέρ της ναυτιλιακής αγοράς, ομαλοποίησε τις σχέσεις της ναυτιλίας με την κοινωνία και πάνω σε αυτό θα χτίσει η Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να κάνουμε τους Έλληνες ξανά ναυτικό λαό».
«Κοινό μας συμφέρον έναι να πηγαίνετε εσείς καλά ως ναυτιλία που δεν ζητάτε τίποτα από την πατρίδα ως αντάλλαγμα», ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στις εκλογές εκτόξευσε βολές κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας: «Δυστυχώς πιστεύω ακράδαντα ότι οι εκλογές θα γίνουν την τελευταία μέρα που θα έχει περιθώριο να τις κάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Ευχαριστιέται που είναι πρωθυπουργός, κανείς δεν το έχει ευχαριστηθεί τόσο όσο ο Αλέξης, γιατί ως ιδιώτης, πώς θα ξαναφάει αστακομακαρονάδα επιβαίνοντας σε ιδιωτικό αεροσκάφος, όπως κάνει τώρα. Και δύο μήνες να μπορεί να απολαύσει ακόμη περισσότερο την εξουσία θα το κάνει, ζει τη μεγάλη ζωή»
«Γιατί δεν μπορεί να γλιτώσει όμως από το πικρό ποτήρι των Ευρωεκλογών, τον Μάιο, ούτε αυτός θα το αλλάξει. Και θέλω να επισημάνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει βάλει την Ελλάδα στα ζάρια», πρόσθεσε.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε ακόμη και στα Σκόπια, υπογραμμίζοντας: «Η Νέα Δημοκρατία δεν σας κοροϊδεύει. Οι διεθνείς συμφωνίες δεν καταργούνται, τα Σκόπια είναι ήδη στο ΝΑΤΟ, όμως μπορεί κατά τη διάρκεια της ενταξιακής πορείας προς την ΕΕ, να θέσει θέματα που μας ενοχλούν στη συμφωνία αυτή».
Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter