Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος

00000000000 Παπαδήμος

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Λουκά Παπαδήμου του οδηγού του και ενός ακόμη ατόμου που επέβαινε στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδήμος έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και στα κάτω άκρα. Ο κ. Παπαδήμος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και εισήλθε άμεσα στο χειρουργείο. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε όταν ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε έναν φάκελο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τα τζάμια του αυτοκινήτου, που είναι αλεξίσφαιρα δεν θρυμματίσθηκαν ωστόσο οι στρεβλώσεις στις πόρτες του οχήματος πιθανώς δείχνουν την ισχύ του εκρηκτικού μηχανισμού.

Μήνυμα Ι. Πλακιωτάκη

Καταδικάζω απερίφραστα την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο και εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου τόσο στο ίδιο όσο και στους οικείους του.

Δυστυχώς, μετά το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, ο εφιάλτης της τρομοκρατίας χτύπησε και την πόρτα της πατρίδας μας.

Είναι χρέος όλων μας, να απομονώσουμε τους θιασώτες του εξτρεμισμού που προσπαθούν να πλήξουν τα δημοκρατικά και πολιτιστικά πρότυπα της ζωής μας, και μέσα από συντονισμένες δράσεις να αντιμετωπίσουμε την ασύμμετρη απειλή της τρομοκρατίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter