Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνέντευξη Γιάννη Πλακιωτάκη στο ραδιόφωνο του SKAI 100,3

plakiotakis 2

Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής της Ν.Δ και βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, φιλοξενήθηκε το πρωί στο ραδιόφωνο του SKAI 100,3 στην εκπομπή «Άσε μας πρωί-πρωί» με τους Δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Βασικά σημεία από τη συνέντευξη :

«Αξιολογώντας τις εξαγγελίες του κ. Τσίπρα από τη Νίσυρο, διαπιστώνουμε ότι ο πρωθυπουργός διακατέχεται από το σύνδρομο του παλιμπαιδισμού.

Εμφανίζεται ως έφηβος που προσπαθεί να κάνει τη προσωπική του επανάσταση απέναντι στους κηδεμόνες του, τον κ. Σόιμπλε και τη κα. Μέρκελ.

Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι η εξαγγελία του κ. Τσίπρα για τη ρήτρα νησιωτικότητας έχει θεσμοθετηθεί από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2013.

Επίσης, ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει για τη μείωση του ΦΠΑ, όταν ο ίδιος άνθρωπος πριν λίγους μήνες, είχε προβεί στην αλόγιστη αύξησή του.

Εύχομαι, το χρήσιμο -για τη βιωσιμότητα των νησιωτικών περιοχών της χώρας -μέτρο της μείωσης του ΦΠΑ να λάβει σάρκα και οστά και να μην αποδειχτεί μια ακόμη κούφια εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, που θα εξανεμιστεί με το πρώτο βοριαδάκι του Βερολίνου.»

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του κλιμακώνουν επικίνδυνα την κατάσταση και στήνουν σκηνικό πολέμου .Ο Πρωθυπουργός ρισκάρει επικίνδυνα την τύχη της χώρας και το μέλλον του Ελληνικού Λαού . Το σκηνικό αυτό μου μυρίζει εκλογές .»

Σε επίπεδο εξαγγελιών και πολιτικού εντυπωσιασμού, μου ακούγονται όλα πολύ ωραία δεν μοιάζουν να μπορούν να γίνουν αληθινά .

Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να υποδυθεί το ρόλο του λαϊκιστή . Δυστυχώς τα πεπραγμένα της πολιτικής του, δεν πείθουν για την αγνότητα των εξαγγελιών του .

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο link http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=282698

Απόσπασμα πρώτου μέρους στο link https://www.youtube.com/watch?v=MWZmJ21uFJc&feature=youtu.be

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter