Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Πυρά» ΠΑΣΟΚ στο «άνοιγμα» Κουρουμπλή

koyr1

Την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη προκάλεσε κάλεσμα του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή για συμπόρευση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ «απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης». Ο κ. Χρηστίδης απάντησε στον κ. Κουρουμπλή και «όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει» με την παροιμία «Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει».

«Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι. Η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη», τόνισε.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North της Θεσσαλονίκης ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη, μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που να ταχθεί απέναντι απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού της Ν.Δ..

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter