Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κεραυνοί Μητσοτάκη για ΟΛΠ: Με τις πονηριές σας διασύρετε τη χώρα–Ο Τσίπρας κρύβεται πίσω από τον Δρίτσα

mitsiotakis 00654

Σε ιδιαίτερα οξείς τόνους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, καυτηρίασε τις κυβερνητικές παλινωδίες για την εκχώρηση του ΟΛΠ.
«Με τις πονηριές σας διασύρετε τη χώρα και διώχνετε επενδύσεις» κατήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να προσθέσει: «Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα με σας, αλλά η τελευταία μεγάλη παράστασή σας είναι ο ΟΛΠ».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, μετά την «επιστολή-κόλαφο» της Cosco «o κύριος Τσίπρας είναι προσωπικά υπεύθυνος για τον κύριο Δρίτσα: Αν ο κύριος Δρίτσας είχε κινηθεί αυτοβούλως όφειλε να τον είχε παραιτήσει. Ομως, η εικόνα είναι ότι ο κύριος Τσίπρας καλύπτει απολύτως τον κύριο Δρίτσα. Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τους υπουργούς του και τα στελέχη του» ειπε με έμφαση.
Όπως παρατήρησε «σήμερα επρόκειτο να είναι μέρα χαράς για τη Βουλή όμως με τα παιδαριώδη τερτίπια σας αντί να κυρώσετε τη συμφωνία την ακυρώνετε» και πως «όλα αυτά τα κάνετε για να κάνετε το χατήρι σε μια δράκα συνδικαλιστών».
Ο πρόεδρος της ΝΔ θύμισε ότι είχε παρομοιάσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον Ιανό. «Ούτε εγώ φανταζόμουν πόσο γρήγορα θα δικαιωνόταν αυτή η εκτίμησή μου» είπε.
Ο Κ. Μητσοτάκης είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση πως «δεν έχετε το δικαίωμα να τορπιλίζεται μια συμφωνία που βοηθά τη χώρα» για να προσθέσει: «Όταν λέγαμε ότι δεν θέλετε και δεν μπορείτε να κάνετε μεταρρυθμίσεις εννοούσαμε αυτό ακριβώς που γίνεται σήμερα, ένα αλαλούμ»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε επίσης ότι η χώρα «δε χρειάζεται αλλαγή εκλογικού νόμου αλλά χρειάζεται εκλογές για να δοθεί τέλος σε αυτή την κυβέρνηση» για να καταλήξει: «Πλησιάζει η ώρα που ο λαός θα σας βάλει στο χτες και θα σας θυμάται σαν ένα κακό εφιάλτη».

Πηγή: iefimerida.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter