Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριακος ΜητσοτάκηςΣφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για την αδυναμία του, όπως είπε, να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, κατασκευάζοντας αντί αυτού «σαπουνόπερες» σκανδάλων, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας εκλογές πριν «οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή».

«Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε κ. Τσίπρα, να φύγετε πριν οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή», Οδηγήσατε τρεις φορές τη χώρα σε εκλογές χωρίς να υπάρχει λόγος. Η χώρα δεν σας αντέχει άλλο. Και αφού, όπως φαίνεται, αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση, ας δώσει τη λύση ο λαός. Το κόστος της παραμονής σας είναι μεγαλύτερο από το κόστος της απομάκρυνσης» τόνισε.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη διαφωνία του με τον πρωθυπουργό σχετικά με το αντικείμενο της συζήτησης: Η λειτουργία της δικαιοσύνης, τόνισε, δεν θα έπρεπε να είναι αντικείμενο συζήτηση στη Βουλή, σε μία κανονική δημοκρατία.

«Όμως η σημερινή Ελλάδα του κ. Τσίπρα απέχει πολύ από τα είναι μία κανονική δημοκρατία» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, προσθέτοντας: «Δεν είστε κατήγορος, αλλά κατηγορούμενος για τα κατά συρροή ψέματα που έχετε πει, τα περισσότερα που έχει πει ποτέ πρωθυπουργός», αλλά και γιατί «παραλάβατε κράτος και παραδίδεται μία χώρα διάλυσης, ανομίας και περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας».

Χαρακτήρισε δε την κυβέρνηση ως τη «χειρότερη εκδοχή του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού» και τον πρωθυπουργό υπεύθυνο «για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα σήμερα».
Πηγή: in.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter