Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΕΣΠ για εκλογικό αποτέλεσμα: Επιτέλους! Πάμε στην επόμενη μέρα

esp logo 654

Η ετυμηγορία των Ελλήνων ήταν σαφής και άφησε το στίγμα της στέλνοντας μηνύματα εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας, σηματοδοτώντας την ανάγκη αντιμετώπισης των πολύ σοβαρών κοινωνικών κυρίως προβλημάτων που έχουν προκαλέσει τα σκληρά μέτρα λιτότητας. Παράλληλα όμως, είναι ποιό αναγκαία από ποτέ η παραμονή μας στην Ευρωζώνη, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις βασικές υποδομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαχειριστούμε επιτυχώς τις μεγάλες εθνικές και ευρωπαϊκές προκλήσεις.

Ως πολίτες της χώρας που ανέδειξε την Δημοκρατία, σεβόμαστε το αποτέλεσμα και κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία, μιας και αυτό αντανακλά την επιθυμία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Η αδιαμφισβήτητη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, δεν επιτρέπει εφησυχασμούς και πανηγυρισμούς . Το όραμα παραμένει πάντα το ίδιο, για ανάπτυξη και έξοδο από τη λιτότητα και το μονοπάτι ένα και μοναδικό - αυτό της παραγωγικής εργασίας και δημιουργίας.

Η νέα κυβέρνηση, ας διαπραγματευτεί για το καλό και την ευημερία του τόπου μέσα στους διεθνείς κανόνες, ώστε σεβόμενη και τις αρχές των ευρωπαίων εταίρων μας να εξασφαλίσει για τον ελληνικό λαό τη θέση που του αξίζει στο ευρωπαϊκό, αλλά και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Εμείς οι πολίτες από την πλευρά μας, ας εστιάσουμε τον δυναμισμό μας στην επόμενη μέρα που ξεκινάει από την παραγωγική εργασία του σήμερα και ας απογαλακτιστούμε επιτέλους από την ανάγκη ενός μεγάλου κράτους, που οφείλει να μας φροντίζει, να μας προστατεύει διαρκώς και αυτονοήτως, ενώ εμείς αδιαφορούμε γι' αυτό.

Επιτέλους, οι εκλογές τελείωσαν, όπως και ο βομβαρδισμός από ανούσιες πολιτικές συζητήσεις, ψευδή παροχολογία, αδικαιολόγητη καλλιέργεια φόβου και στείρο λαϊκισμό. Πάμε στην επόμενη μέρα ελπίζοντας !!!

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter