Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης

vouli 4

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, που θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην αναμενόμενη αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών που θα προηγηθεί της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα, δε, με Τα Νέα, τις εργασίες της Παρασκευής θα παρακολουθήσει από τα θεωρεία της Βουλής και ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από τον ευρωβουλευτή του Ποταμιού Μίλτο Κύρκο.

Η συνεδρίαση της Πέμπτης ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 πρωί με πρώτο ομιλητή τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνο Δαμαβολίτη, ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Παπαδημητρίου, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει εγκαταλείψει τον τομέα Πολιτισμό και επανέλαβε τη δέσμευση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αύξηση στο 2% της κρατικής χρηματοδότησης.

Το έργο της κυβέρνησης υπερασπίστηκε η βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σημειώνοντας ότι «αυτή είναι η κυβέρνηση που έχει μιλήσει με ειλικρίνεια και έχει παρουσιάσει ένα εφικτό σχεδιασμό».

Πηγή: www.in.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter